Calzones תרד שלוש גבינות היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 26 גרם חלבון , 20 גרם שומן , ובסך הכל 497 קלוריות . אם יש לך ביצה, גבינת ריקוטה רזה חלקית, קרום פיצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 63% . מתכונים דומים: קלצונות תרד ושלוש גבינות , קלצונות תרד וקלצונות נקניק ותרד .
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 מעלות. בקערה גדולה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים. על משטח מקומח קלות, פורסים את קרום הפיצה לתבנית של 11 אינץ'. כיכר.
קלצונה עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.