קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

קלצונה של תרד שלוש גבינות

קלצונה של תרד שלוש גבינות
Calzones תרד שלוש גבינות היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 26 גרם חלבון , 20 גרם שומן , ובסך הכל 497 קלוריות . אם יש לך ביצה, גבינת ריקוטה רזה חלקית, קרום פיצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 63% . מתכונים דומים: קלצונות תרד ושלוש גבינות , קלצונות תרד וקלצונות נקניק ותרד .

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות. בקערה גדולה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים. על משטח מקומח קלות, פורסים את קרום הפיצה לתבנית של 11 אינץ'. כיכר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
חותכים לארבעה ריבועים.
3
מעבירים לתבנית אפייה משומנת. כפית תערובת תרד באלכסון על מחצית מכל ריבוע עד למרחק של 1/2 אינץ' מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
עבור כל קלצונה, קפלו פינה אחת מעל המילוי לפינה הנגדית, ויוצרים משולש; לחץ על הקצוות עם מזלג כדי לאטום.
5
חתכו חריצים בחלק העליון.
6
מערבבים ביצה ומים; להבריש מעל קלצונה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
7
אופים 12-15 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
8
מגישים עם רוטב ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קלצונה עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.