קלציונה קלה
קל תחתונים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 492 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך גבינת מוצרלה, שיני שום, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קלציונה קלה, קל עוף קל, ו קל 7-גבינה Calzones (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים עגול הקרקע, בצל, ושום במחבת גדולה על חום בינוני עד בשר טחון מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז היטב. חזור למחבת; מערבבים ב 1/2 כוס רוטב ספגטי ותבלינים איטלקי.
פרוס כיכר צרפתית; להתגלגל לכיכר 16 אינץ'.
חותכים ל 4 ריבועים; כף 1/2 כוס תערובת עגולה לתוך מרכז כל ריבוע. מעל כל אחד עם פרוסת גבינת מוצרלה. מקפלים כדי ליצור משולש, הקשה על הקצוות כדי לאטום.
מניחים על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים ב 400 במשך 12 עד 15 דקות או עד השחמה.
מגישים עם רוטב ספגטי שנותר.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו פטריות ראגו & פלפל ירוק רוטב פסטה בסגנון גושי גינה לרוטב spagetti.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.