קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

קלציונה קלה

קלציונה קלה
קל תחתונים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 492 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך גבינת מוצרלה, שיני שום, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קלציונה קלה, קל עוף קל, ו קל 7-גבינה Calzones (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים עגול הקרקע, בצל, ושום במחבת גדולה על חום בינוני עד בשר טחון מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז היטב. חזור למחבת; מערבבים ב 1/2 כוס רוטב ספגטי ותבלינים איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
פרוס כיכר צרפתית; להתגלגל לכיכר 16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
חותכים ל 4 ריבועים; כף 1/2 כוס תערובת עגולה לתוך מרכז כל ריבוע. מעל כל אחד עם פרוסת גבינת מוצרלה. מקפלים כדי ליצור משולש, הקשה על הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קרקע עגולהקרקע עגולה
4
מניחים על תבנית אפייה משומנת קלות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים ב 400 במשך 12 עד 15 דקות או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגישים עם רוטב ספגטי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
7
הכנה: 15 דקות.,
8
אופים: 15 דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו פטריות ראגו & פלפל ירוק רוטב פסטה בסגנון גושי גינה לרוטב spagetti.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
רוטב פסטהרוטב פסטה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.