קמוטס אל הורנו (בטטות אפויות)
קמוטס אל הורנו (בטטות אפויות) עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 625 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם חמאה, בטטות, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 88%. מתכונים דומים: קלבאזאס י קמוטס אל הורנו, אורז אפוי (ארוז אל הורנו), ו סוברבריגן אל הורנו (סטייק צלע אפוי בסגנון קולומביאני).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס).
מניחים בטטות בסיר גדול עם מים רותחים מומלחים קלות ומבשלים כ -10 דקות, או עד שהם רכים.
מסדרים את הטטות בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9 על 13 אינץ'.
חותכים חריץ באמצע כל אחד וטובלים 1 כף חמאה בכל אחד.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 5 עד 10 דקות, או עד להזהבה. כף 1 כפית דבש לכל בטטה, מפזרים כל אחד סוכר ומגישים.