קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

קמח בשר יווני מלא

קמח בשר יווני מלא
לחם בשר יווני מלא עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 44 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 478 קלוריות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מיץ לימון, פלפל אנגלי טחון, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 58%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: טורקיה קציץ בשר עם חרדל מחיטה מלאה, קציץ בשר הודו יווני, ו סלט דגנים יווני.

הוראות

1
שים את הבורגול בקערה קטנה, מכסים במים חמים ומשרים עד להתרכך, בערך 1 שעה. מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
זורקים את המלפפונים, העגבניות, חצי הנענע, 1 כף השמן, מיץ הלימון, 1/2 כפית מלח ו -1 / 4 כפית פלפל בקערה בינונית; מכסים ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.מרססים מעט תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' בתרסיס בישול ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
דופק את הבצל לעיסה במעבד מזון, מגרד את הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים את רסק הבצל וכל מיץ הבצל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהדבק מתחיל להשחים (הוא עדיין יהיה בהיר), כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים את הכמון, הקינמון, פלפל אנגלי, 1 1/2 כפיות מלח וכמה טוחנים פלפל וממשיכים לבשל עד שמשחת הבצל-תבלין מתחילה להיראות יבשה וריחנית, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מוסיפים לקערת ערבוב גדולה את משחת הבצל-תבלין, הבורגול, הבקר הטחון, הביצה, פירורי הלחם, יתרת הנענע הקצוצה, 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל ומערבבים בידיים עד לאיחוד יסודי. לחץ את התערובת לתבנית האפייה המוכנה; מפזרים את הצנוברים אם משתמשים ולוחצים פנימה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
בורגולבורגול
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
אופים עד שכבש הבשר מתחיל להתרחק מהצדדים, משחים מעל ורושם 165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, 30 עד 35 דקות. פורסים את קציץ הבשר לפרוסות בעובי 1 אינץ ' ומגישים חם לצד סלט המלפפון-עגבניות ובובות היוגורט היווני.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט יוונייוגורט יווני
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)