לחם בשר יווני מלא עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 44 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 478 קלוריות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מיץ לימון, פלפל אנגלי טחון, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 58%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: טורקיה קציץ בשר עם חרדל מחיטה מלאה, קציץ בשר הודו יווני, ו סלט דגנים יווני.
הוראות
1
שים את הבורגול בקערה קטנה, מכסים במים חמים ומשרים עד להתרכך, בערך 1 שעה. מסננים ומניחים בצד.
זורקים את המלפפונים, העגבניות, חצי הנענע, 1 כף השמן, מיץ הלימון, 1/2 כפית מלח ו -1 / 4 כפית פלפל בקערה בינונית; מכסים ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר שנקטפו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את רסק הבצל וכל מיץ הבצל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהדבק מתחיל להשחים (הוא עדיין יהיה בהיר), כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את הכמון, הקינמון, פלפל אנגלי, 1 1/2 כפיות מלח וכמה טוחנים פלפל וממשיכים לבשל עד שמשחת הבצל-תבלין מתחילה להיראות יבשה וריחנית, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבלינים
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מוסיפים לקערת ערבוב גדולה את משחת הבצל-תבלין, הבורגול, הבקר הטחון, הביצה, פירורי הלחם, יתרת הנענע הקצוצה, 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל ומערבבים בידיים עד לאיחוד יסודי. לחץ את התערובת לתבנית האפייה המוכנה; מפזרים את הצנוברים אם משתמשים ולוחצים פנימה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
הדבק תבלינים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
בורגול
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
תערובת סוכר חום Splenda®
9
אופים עד שכבש הבשר מתחיל להתרחק מהצדדים, משחים מעל ורושם 165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, 30 עד 35 דקות. פורסים את קציץ הבשר לפרוסות בעובי 1 אינץ ' ומגישים חם לצד סלט המלפפון-עגבניות ובובות היוגורט היווני.