קמח תירס, גבינת עיזים ופיצת מוסקדין
קמח תירס, גבינת עיזים ופיצת Muscadine עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 728 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו גבינת עיזים עם ג'לי Muscadine, הפוך גבינת עיזים משלך עבור גבינת עיזים, נקניק ופטריות ולינגטון (או פיצה!), ו גבינת עיזים בטעם תאנה, קמח תירס וופלים בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמרים, סוכר ומים בקערה קטנה ומאפשרים לנוח 5 דקות.
יוצקים תערובת שמרים לתוך קערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק להוסיף שמן זית, קמח, קמח תירס ו 1 1/2 כפיות מלח.
מערבבים במהירות נמוכה עד הבצק מגיע יחד, כ 7 דקות.
העברה לקערה משומנת, לכסות עם פלסטיק ולאפשר לעלות 2 שעות בטמפרטורת החדר.
שמן חום במחבת נירוסטה 8 אינץ ' עם תחתית כבדה מעל חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, על 10 דקות.
מוסיפים חומץ ומבשלים 5 דקות נוספות עד שהתערובת כמעט יבשה והבצל חום עמוק.
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
תהליך גבינת עיזים במעבד מזון עד חלקה וקרם, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך, על 1 דקות בסך הכל.
מוסיפים דבש ו 1/2 כפית מלח ועונה עד בשילוב.
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 350 מעלות. אגרוף את הבצק ולחלק ל 4 חתיכות. שטחו כל חתיכה באצבעות והניחו על תבנית אפייה אחת מצופה קלף. לתקוע כל פיסת בצק 20 פעמים עם קצה של מקלות אכילה לעגון (לא לשבור את הבצק).
אופים עד הבצק הוא חום זהוב, כ -20 דקות.
הסר מהתנור ולהפיץ 1/4 של תערובת גבינת עיזים על כל דיסק בצק, ואחריו 1/4 של תערובת בצל.
אופים 5 דקות נוספות כדי לחמם גבינה ובצל. החל את muscadines, בצד חתוך למטה, על גבי בצל. חזור לתנור במשך 2 דקות כדי לחמם muscadines.