קממבר אפוי עם טימין ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Camembert אפוי עם טימין & שום. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בגט, מלח ים, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: שום אפוי עם טימין, פונטינה אפויה עם שום, שמן זית, טימין, ו שום, טימין ותפוחי אדמה אפויים אנשובי.
הוראות
הסר את camembert מהקופסה ולהשליך כל אריזת נייר שעווה. קח 10 אינץ ' מרובע של רדיד ולמקם בתיבה.
לנקב את החלק העליון של קממבר עם קצה הסכין ולדחוף את פרוסות השום.
מפזרים את עלי הקורנית מעל ולטפטף עם סירופ מייפל. באופן רופף לכווץ את נייר הכסף על הגבינה. תניח בצד.
מברשת שני גיליונות מרובעים 12 אינץ ' (בגודל של גיליון האפייה שלך) של נייר קלף עם שמן. קו גיליון אפייה עם אחד גיליונות קלף משומן, צד שמן למעלה.
מורחים את פרוסות באגט על הסדין.
טפטוף בשמן זית ומפזרים מלח ים מרוסק.
מניחים את הסדין הנותר של קלף, צד שמן למטה, על הלחם.
מניחים בתנור עם קממבר ומבשלים הן במשך 10 עד 12 דקות עד הגבינה עלתה הלחם פריך. פתח את נייר הכסף ולטבול באגט חם עבור חטיף פשוט. טעים!
מ לקחת 5 מרכיבים: 95 מנות טעימות באמצעות רק 5 מרכיבים על ידי ג ' יימס טאנר. זכויות יוצרים טקסט © 2010 James Tanner; צילום © 2010 Anders Schønemann. פורסם על ידי קייל ספרים, חותם של קייל קאת 'י בע" מ. פורסם לראשונה בבריטניה בשנת 2010 על ידי Kyle Cathie Limited.