קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

קנדי קיין שרביטים

קנדי קיין שרביטים
צריך ללא גלוטן ו מתאבן ידידותי fodmap? מקל קנדי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. אם יש לכם מקלות מנטה, שבבי אפיית וניל, גבישי סוכר גסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קנדי קיין קוקטייל עם וודקה תוצרת בית קנדי קיין חדורה, מטבל קנדי קיין, ו עוגת קנדי קיין (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו ג 'לי גליל פאן, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ', עם נייר שעווה. בסיר 1 ליטר, לחמם 1/2 שבבי שוקולד כוס וקיצור על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
סיר עצה כך שוקולד פועל לצד אחד. לטבול 1 קנדי קיין בכל פעם לתוך שוקולד, ציפוי כמחצית מכל מקל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאףסוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאף
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מניחים על נייר שעווה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בואו לעמוד על 2 דקות או עד שוקולד הוא יבש חלקית.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
5
מגלגלים קצוות טבולים בשוקולד בממתקים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים על נייר שעווה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בואו לעמוד על 10 דקות או עד שוקולד יבש. החנות מכוסה באופן רופף בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת