קנולי אגס מקורמל עם רוטב פרליין
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 443 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם רוטב פרלין, גבינת מסקרפונה, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: דלעת קרמלית, פאי פרליין אגס, ו פקאן מקורמל-פרלין רולדה.
הוראות
לזרוק יחד הראשון 3 מרכיבים.
מורחים בשכבה אחת על מחבת גלילי ג 'לי מרופדת בנייר קלף בגודל 15 על 10 אינץ'.
אופים 30 עד 35 דקות או עד השחמה קלה ומכרז. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
בואו אגסים להתקרר 20 דקות.
בינתיים, אופים אגוזי פקאן ב 350 בשכבה אחת במחבת רדודה 6 עד 8 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע.
מערבבים יחד אגסים, מסקרפונה וגרידת לימון. Beat קרם ואבקת סוכר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. מקפלים תערובת קצפת לתערובת אגס.
תערובת אגס כפית לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip-top; גזירה 1 פינה של תיק לעשות חור 1 אינץ'. תערובת אגס לתוך קונכיות קנולי.
מקום במחבת 13-x 9 אינץ'. כיסוי וצינה 2 שעות לפני ההגשה.
מגישים קנולי עם רוטב פרלין חם, ומפזרים פקאנים קלויים.
הערה: בדקנו עם קונכיות קנולי שנרכשו ממאפיית המכולת שלנו. שאל את פקיד המאפייה אם אתה לא רואה אותם.
שזור עם: Saracco Moscato D ' Esti.