קנולי ריקוטה ושוקולד צ'יפס
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 1211 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 123 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו הרבה קינמון טחון, ריקוטה מחלב מלא, שמן בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Chocolate Chip-Orange Cannoli (Cannoli di Ricotta), קנולי שוקולד מלא ריקוטה, ו עוגות שוקולד קנולי עם ציפוי Ricotta Raspberry (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו, לשלב קמח, ביצה, חלמון ביצה, חמאה, מרסלה, ומערבבים על מהירות נמוכה 8 עד 10 דקות, או עד חלקה לחלוטין. לעטוף בצק בניילון נצמד וצינה במקרר במשך 2 עד 4 שעות.
מחממים שמן ל 163° בתנור גדול או הולנדי. מחלקים את הבצק ל-3 עד 4 חתיכות קטנות ומתגלגלים במכונת פסטה למצב הדק ביותר. תרסיס צינורות קנולי מתכת עם תרסיס מחבת לא מקל. באמצעות קאטר מאפה, לחתוך בצק קנולי לתוך סיבובים בעדינות לעטוף סביב הצינורות, באמצעות טיפה של מים או חלבונים ביצה כדי לאטום את הקצוות יחד. מטגנים קנולי עד חום עמוק ומאפה כמעט הפסיק מבעבע, על 3 דקות.
הסר לצלחת מרופדת מגבת נייר ולאפשר לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד. בזהירות להחליק פגזים מצינורות ולתת מגניב לחלוטין לפני מילוי.
בינתיים, בקערה של מעבד מזון, לשלב את ריקוטה, סוכר, גרידת לימון, קינמון ומלח. תהליך עד חלקה לחלוטין מבריק.
מעבירים לקערה ומקפלים בשוקולד צ ' יפס עם מרית.
להעביר מילוי לתוך שקית מאפה צינור לתוך פגזים מקורר.
מקשטים מסתיים עם יותר שוקולד צ ' יפס או פיסטוקים קצוצים, אם תרצה בכך.