קנטאקי חם בראון
קנטאקי חם בראונס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 72 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל של 916 קלוריות. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו חזה הודו צלוי, עלי בזיליקום שיפון, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו קנטאקי חם בראון, קנטאקי חם בראון, ו קנטאקי חם בראון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים את הבייקון על קלף מרופד, גיליון אפייה מסגרת ומפזרים כל פרוסה עם שכבה דקה, אפילו של סוכר חום.
אופים עד שהבייקון מתחיל להשחים ופריך, אך לא נעשה לחלוטין, בערך 8 עד 10 דקות. הוא ימשיך להתבשל עם החומים החמים.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
צולים את הלחם בטוסטר, עד להשחמה קלה.
חותכים כל חתיכת טוסט באלכסון למשולשים וחופפים 3 משולשים לכל אחד מ -4 מנות אפייה בודדות בצורת אליפסה. לחלופין, ניתן להרכיב ולאפות חומים חמים על צלחות ארוחת ערב אטומות לתנור.
רוטב מורניי: בסיר בינוני על אש בינונית מוסיפים את החמאה ומבשלים עד שהבעבוע מתחיל להצטמצם, מה שמעיד שהמים בחמאה מתאדים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ ליצירת רוקס, מבשלים ומערבבים כל הזמן במשך 2 עד 3 דקות, נזהרים לא לתת לרוקס להשחים.
מוסיפים את החלב בבת אחת, וממשיכים לערבב בעזרת כף עץ או מטרפה, תוך הבאת תערובת לרתיחה.
ממשיכים לבשל עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה, בעזרת מטרפה לפירוק כל הגושים שנוצרים. מכבים את האש ומוסיפים את הגבינות הצ ' דר והשוויצריות, תוך ערבוב עד להמסה ושילוב. הגבינה תעבה את הרוטב, כך שניתן להוסיף חלב נוסף, אם תרצה בכך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מכסים את הטוסט בכל תבנית אפייה בכ-1/4 כוס רוטב. ואז למעלה עם שכבה של תרנגול הודו קלוי. מכסים את ההודו ברוטב נוסף ומניחים מעל 2 רצועות של בייקון בצורה חוצה.
מפזרים כל מנה עם כ 1 כף פרמזן מגוררת ואופים עד מבעבע, כ -10 דקות.
בזמן שהחומים החמים נאפים, שלבו את כל המרכיבים לעגבניות לבושות בקערה בגודל בינוני וזרקו לשילוב.
במהלך 2 עד 3 הדקות האחרונות של האפייה, הפעל את הברוילר כדי להשחים את צמרות החומים החמים.
מוציאים מהתנור ומגישים חם, עם צלחת קטנה של עגבניות בצד או נערמים על גבי החומים החמים, אם רוצים.
הצופה, שאולי אינו טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. רשת המזון מטבחים שפים לא יכול לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקסימין גרונהאוס הרנברג ריזלינג ספטלזה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
![מקסימין גרונהאוס הרנברג ריזלינג ספטלזה]()
מקסימין גרונהאוס הרנברג ריזלינג ספטלזה
הרנברג ספאטלזה הוא תמיד היין המבריק ביותר בגרונהאוס, שכן קרקעות הצפחה האדומות של הכרמים הופכות את ריזלינג החומצה השופעת והנמוכה מעט יותר, שאחיו הגדול אבסטברג. ספאטלס מתוק עם ניחוחות נפץ וטעמים של תפוחים טעימים אדומים, אפרסקים צהובים, תות / ריבס ומינרלים מלוחים. בעל גוף מלא לריזלינג, מגישים עם חזיר אפוי בווירג ' יניה, קארי טלה חריף או סתם שניצל יגר מסורתי.