קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

קנלוני פטריות בר ברוטב בזיליקום אלפרדו

קנלוני פטריות בר ברוטב בזיליקום אלפרדו
קנלוני פטריות בר עם רוטב בזיליקום אלפרדו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך רוטב אלפרדו, פטרוזיליה שטוחה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: רביולי עם רוטב אלפרדו שמנת פטריות בר, איטי בישול פטריות בר פסטאן אלפרדו עם אגוזי מלך, ו רוטב אלפרדו פטריות שמנת.

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
ניקוז היטב; להפריש.
4
להמיס מרגרינה במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף שאלוט ושום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים פטריות, ומבשלים 5 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
7
מוסיפים בצל ירוק, פלפלים וחומץ; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
8
הסר תערובת פטריות מחום, ומערבבים פטרוזיליה קצוצה, אורגנו ותימין. מגניב. מערבבים בגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
כפית על 1/3 תערובת פטריות כוס לתוך כל פגז cannelloni. מסדרים פגזים ממולאים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
CannelloniCannelloni
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
מערבבים רוטב אלפרדו ובזיליקום, ושופכים על קנלוני ממולא. מכסים בנייר כסף; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
CannelloniCannelloni
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
כדי לשרת, בואו cannelloni לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
12
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
אופים, מכוסה, ב 325 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מפזרים עגבניות ופרמזן על קונכיות, ומקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.