קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

קנלוני פטריות בר ברוטב בזיליקום אלפרדו

קנלוני פטריות בר ברוטב בזיליקום אלפרדו
קנלוני פטריות בר עם רוטב בזיליקום אלפרדו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך רוטב אלפרדו, פטרוזיליה שטוחה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: רביולי עם רוטב אלפרדו שמנת פטריות בר, איטי בישול פטריות בר פסטאן אלפרדו עם אגוזי מלך, ו רוטב אלפרדו פטריות שמנת.

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
ניקוז היטב; להפריש.
4
להמיס מרגרינה במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להוסיף שאלוט ושום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מוסיפים פטריות, ומבשלים 5 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
7
מוסיפים בצל ירוק, פלפלים וחומץ; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
הסר תערובת פטריות מחום, ומערבבים פטרוזיליה קצוצה, אורגנו ותימין. מגניב. מערבבים בגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
9
כפית על 1/3 תערובת פטריות כוס לתוך כל פגז cannelloni. מסדרים פגזים ממולאים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
CannelloniCannelloni
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
מערבבים רוטב אלפרדו ובזיליקום, ושופכים על קנלוני ממולא. מכסים בנייר כסף; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
CannelloniCannelloni
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
כדי לשרת, בואו cannelloni לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
12
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
אופים, מכוסה, ב 325 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מפזרים עגבניות ופרמזן על קונכיות, ומקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'

מרכיבים

283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רוטב אלפרדו בהיררוטב אלפרדו בהיר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקצוץ טרי או 2 כפיות בזיליקום מיובשקצוץ טרי או 2 כפיות בזיליקום מיובש32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים1שן שום, טחוןשן שום, טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק פרוסבצל ירוק פרוס1אוראו ממולאים כפולים¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קצוץ גס פטריות בר שונותקצוץ גס פטריות בר שונות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גביע מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזהגביע מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות עגבניות שזיפים חתוכים לקוביות (אודותכוסות עגבניות שזיפים חתוכים לקוביות (אודות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצוצים בקבוקי פלפלים אדומים קלוייםקצוצים בקבוקי פלפלים אדומים קלויים11 כף אורגנו מיובששאלוט טחוןשאלוט טחון12קונכיות קנלוני לא מבושלותקונכיות קנלוני לא מבושלות1אוראו ממולאים כפוליםקצוץ טרי או 1/4 כפית אורגנו מיובשקצוץ טרי או 1/4 כפית אורגנו מיובש1אוראו ממולאים כפוליםקצוץ טרי או 1/4 כפית טימין מיובשקצוץ טרי או 1/4 כפית טימין מיובש

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.