קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

קנלוני פטריות בר ברוטב בזיליקום אלפרדו

קנלוני פטריות בר ברוטב בזיליקום אלפרדו
קנלוני פטריות בר עם רוטב בזיליקום אלפרדו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך רוטב אלפרדו, פטרוזיליה שטוחה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: רביולי עם רוטב אלפרדו שמנת פטריות בר, איטי בישול פטריות בר פסטאן אלפרדו עם אגוזי מלך, ו רוטב אלפרדו פטריות שמנת.

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
ניקוז היטב; להפריש.
4
להמיס מרגרינה במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להוסיף שאלוט ושום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים פטריות, ומבשלים 5 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
7
מוסיפים בצל ירוק, פלפלים וחומץ; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
8
הסר תערובת פטריות מחום, ומערבבים פטרוזיליה קצוצה, אורגנו ותימין. מגניב. מערבבים בגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
כפית על 1/3 תערובת פטריות כוס לתוך כל פגז cannelloni. מסדרים פגזים ממולאים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
CannelloniCannelloni
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
מערבבים רוטב אלפרדו ובזיליקום, ושופכים על קנלוני ממולא. מכסים בנייר כסף; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
CannelloniCannelloni
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
כדי לשרת, בואו cannelloni לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
12
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
אופים, מכוסה, ב 325 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מפזרים עגבניות ופרמזן על קונכיות, ומקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים

מרכיבים

283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רוטב אלפרדו בהיררוטב אלפרדו בהיר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קצוץ טרי או 2 כפיות בזיליקום מיובשקצוץ טרי או 2 כפיות בזיליקום מיובש33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים1שן שום, טחוןשן שום, טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק פרוסבצל ירוק פרוס1אוראו ממולאים כפולים¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קצוץ גס פטריות בר שונותקצוץ גס פטריות בר שונות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גביע מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזהגביע מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות עגבניות שזיפים חתוכים לקוביות (אודותכוסות עגבניות שזיפים חתוכים לקוביות (אודות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצוצים בקבוקי פלפלים אדומים קלוייםקצוצים בקבוקי פלפלים אדומים קלויים12 כפיות אבקת שוםשאלוט טחוןשאלוט טחון12קונכיות קנלוני לא מבושלותקונכיות קנלוני לא מבושלות1אוראו ממולאים כפוליםקצוץ טרי או 1/4 כפית אורגנו מיובשקצוץ טרי או 1/4 כפית אורגנו מיובש1אוראו ממולאים כפוליםקצוץ טרי או 1/4 כפית טימין מיובשקצוץ טרי או 1/4 כפית טימין מיובש

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.