קנלוני פטריות בר ברוטב בזיליקום אלפרדו
קנלוני פטריות בר עם רוטב בזיליקום אלפרדו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך רוטב אלפרדו, פטרוזיליה שטוחה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: רביולי עם רוטב אלפרדו שמנת פטריות בר, איטי בישול פטריות בר פסטאן אלפרדו עם אגוזי מלך, ו רוטב אלפרדו פטריות שמנת.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
להמיס מרגרינה במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט ושום; לטגן 1 דקה.
מוסיפים פטריות, ומבשלים 5 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מוסיפים בצל ירוק, פלפלים וחומץ; לטגן 2 דקות.
הסר תערובת פטריות מחום, ומערבבים פטרוזיליה קצוצה, אורגנו ותימין. מגניב. מערבבים בגבינת מוצרלה.
כפית על 1/3 תערובת פטריות כוס לתוך כל פגז cannelloni. מסדרים פגזים ממולאים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מערבבים רוטב אלפרדו ובזיליקום, ושופכים על קנלוני ממולא. מכסים בנייר כסף; צמרמורת.
כדי לשרת, בואו cannelloni לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
אופים, מכוסה, ב 325 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב.
מפזרים עגבניות ופרמזן על קונכיות, ומקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.