קנלוני תרד עם בייקון ואגוזים
קנלוני תרד עם בייקון ואגוזי מלך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, רוטב עגבניות, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו סלט תרד עם בייקון, אגוזי מלך, וגבינה כחולה, סלט תרד חם עם בייקון, אגוזי מלך וגבינת עיזים, ו סלט תרד, תפוח ובייקון עם אגוזי מלך מזוגגים סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, חום 1 כף שמן זית.
מוסיפים 1 כוס הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב.
מוסיפים את האורגנו והסוכר ומתבלים במלח ופלפל שחור. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיף את רוטב עגבניות ומים ומבשלים מעל חום מתון עד מעובה מעט, 10 דקות.
להמיס את החמאה במחבת רוטב בינוני.
מוסיפים 1/4 כוס הבצל ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 4 דקות.
הוסף את החלב ב 2 קבוצות, לטאטא כל הזמן עד חלקה לפני הוספת יותר. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, ואז מבשלים מעל חום מתון עד מעובה, על 2 דקות.
לטאטא ב 1/4 כוס גבינת פרמזן, אגוז מוסקט, פלפל לבן 3/4 כפית מלח.
הסר מהחום ולחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של הרוטב הלבן.
במחבת גדולה מעל חום גבוה, להוסיף את התרד על ידי חופנים ולזרוק עד נבול. מחק את המחבת. לסחוט את התרד יבש, ואז דק קוצצים.
באותו מחבת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב, על 3 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את כוס 1/4 הנותרים של בצל קצוץ ומבשלים עד שקוף, על 3 דקות.
מוסיף את התרד ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
להוסיף 1 כוס של הרוטב הלבן 1 כפית כל אחד מלח ופלפל שחור.
הסר מהחום ומערבבים ב 1/2 כוס גבינת הפרמזן הנותרת ואת האגוזים הקצוצים.
הניחו 16 קרפים על משטח עבודה והתפשטו 3 כפות של מילוי התרד ברצועה במורד מרכז כל אחד מהם. בחוזקה לגלגל את הקרפ סביב המילוי, תוחב את הקצוות כמו שאתה רול כדי ליצור גליל מסודר. חזור עם המילוי הנותרים crpes.
מורחים 1/4 כוס רוטב עגבניות על החלק התחתון של זכוכית 9-by-13 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה. סדר את הקנלוני על רוטב העגבניות.
מורחים את הרוטב הלבן שנותר על הקנלוני.
לטפטף את רוטב העגבניות הנותר על גבי ומפזרים את כוס 1/4 הנותרים של פרמזן.
אופים במשך 25 דקות, או עד הגבינה הוא זהוב ואת cannelloni מחוממים דרך.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.