קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

קנלוני תרד עם בייקון ואגוזים

קנלוני תרד עם בייקון ואגוזים
קנלוני תרד עם בייקון ואגוזי מלך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, רוטב עגבניות, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו סלט תרד עם בייקון, אגוזי מלך, וגבינה כחולה, סלט תרד חם עם בייקון, אגוזי מלך וגבינת עיזים, ו סלט תרד, תפוח ובייקון עם אגוזי מלך מזוגגים סוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת בינונית, חום 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים 1 כוס הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את האורגנו והסוכר ומתבלים במלח ופלפל שחור. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את רוטב עגבניות ומים ומבשלים מעל חום מתון עד מעובה מעט, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום.
7
להמיס את החמאה במחבת רוטב בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים 1/4 כוס הבצל ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
להקציף בקמח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
10
הוסף את החלב ב 2 קבוצות, לטאטא כל הזמן עד חלקה לפני הוספת יותר. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, ואז מבשלים מעל חום מתון עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
לטאטא ב 1/4 כוס גבינת פרמזן, אגוז מוסקט, פלפל לבן 3/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
12
הסר מהחום ולחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של הרוטב הלבן.
מרכיבים שתצטרך
13
במחבת גדולה מעל חום גבוה, להוסיף את התרד על ידי חופנים ולזרוק עד נבול. מחק את המחבת. לסחוט את התרד יבש, ואז דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
14
באותו מחבת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
15
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
17
מוסיפים את כוס 1/4 הנותרים של בצל קצוץ ומבשלים עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
18
מוסיף את התרד ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
19
להוסיף 1 כוס של הרוטב הלבן 1 כפית כל אחד מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
20
הסר מהחום ומערבבים ב 1/2 כוס גבינת הפרמזן הנותרת ואת האגוזים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
21
מחממים התנור ל 40
22
הניחו 16 קרפים על משטח עבודה והתפשטו 3 כפות של מילוי התרד ברצועה במורד מרכז כל אחד מהם. בחוזקה לגלגל את הקרפ סביב המילוי, תוחב את הקצוות כמו שאתה רול כדי ליצור גליל מסודר. חזור עם המילוי הנותרים crpes.
מרכיבים שתצטרך
23
מורחים 1/4 כוס רוטב עגבניות על החלק התחתון של זכוכית 9-by-13 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה. סדר את הקנלוני על רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
24
מורחים את הרוטב הלבן שנותר על הקנלוני.
מרכיבים שתצטרך
25
לטפטף את רוטב העגבניות הנותר על גבי ומפזרים את כוס 1/4 הנותרים של פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
26
אופים במשך 25 דקות, או עד הגבינה הוא זהוב ואת cannelloni מחוממים דרך.
מרכיבים שתצטרך
27
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים