קסאטה לחג המולד
קסטה לחג המולד יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם גבינת ריקוטה, דובדבנים, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו קסטה, קסטה, ו ריקוטה קסאטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דומדמניות ו 3 כפות של סירופ דובדבן שמור בקערה קטנה; להזמין 1/2 סירופ דובדבן כוס.
תן לעמוד על 15 דקות או עד דומדמניות מתרככים; לנקז. דובדבנים קוצצים גס; להפריש.
מניחים גבינת ריקוטה, ציפוי מוקצף 3 כפות של היין במעבד מזון או בלנדר. לכסות ולעבד עד חלקה.
העברה לקערה בינונית; לקפל דובדבנים ודומדמניות.
חותכים עוגת פאונד אופקית לתוך 3 שכבות.
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה.
מורחים עם חצי מתערובת ריקוטה.
מורחים עם תערובת ריקוטה הנותרים.
הוסף שכבת עוגה עליונה. מכסים בניילון נצמד ושומרים בקירור כ-2 שעות או עד לתערובת ריקוטה.
ממיסים שבבי שוקולד בסיר 2 ליטר על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים הנותרים 3 כפות יין ושמורות 1/2 סירופ דובדבן כוס עד חלקה; להסיר מן החום. הכה בחמאה, כמה חתיכות בכל פעם, באמצעות מקציף חוט, עד מומס. מקררים כ 45 דקות או עד עבה מספיק כדי להפיץ.
מורחים תערובת שוקולד על גבי וצדדים של קינוח. חנות מכוסה במקרר.