קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

קסדיות פטריות בר עם סלסה שעועית שחורה חמה

קסדיות פטריות בר עם סלסה שעועית שחורה חמה
קסדיות פטריות בר עם סלסה שעועית שחורה חמה עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 938 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו טורטיות קמח, שום, צ'דר חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קסדיות שעועית שחורה עם סלסה תירס חם, שעועית שחורה וקסדיות סלסה, ו קסדיות שעועית שחורה עם סלסה תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת nonstick בינונית על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את השמן ואת הפטריות פרוסות למחבת החמה. פטריות העונה עם פלפל שחור, מלח וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מטגנים את הפטריות 10 דקות או, עד כהה ומכרז, ואז להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
5
מעבירים את הפטריות לצלחת ומחזירים את המחבת לתנור בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6
מוסיפים עוד סיבוב של שמן זית כתית אקסטרה למחבת ומוסיפים את הבצל, שום ופלפל חלפיניו; מטגנים במשך 2 או 3 דקות, ואז מוסיפים שעועית ותירס למחבת. מערבבים עגבניות קצוצות ורוטב ברביקיו, ואז מתבלים סלסה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מעבירים סלסה חמה לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
8
מחממים מחבת מחבת מחבת או מחבת nonstick גדולה מעל בינוני לחום גבוה בינוני עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים רסס של שמן למחבת ו 1 טורטייה קמח. לבשל טורטיה 1 דקה, ואז להפוך אותו.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מפזרים 1/2 כוס צ ' דר חדה מעל 1/2 של טורטייה הקמח. מכסים את הגבינה עם 1/4 של פטריות פרוסות מבושל. מקפלים את המישור 1/2 של טורטייה על גבי המילוי ולחץ בעדינות עם מרית. מבשלים את הקסדייה הממולאת 30 שניות עד דקה יותר בכל צד לחום קלות ולפריך את הקסדייה ולהמיס את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
11
הסר את הקסדייה ללוח חיתוך גדול או להעביר לתנור חם להחזיק, ואז לחזור עם מרכיבי quesadilla הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
חותכים כל quesadilla לתוך טריזים ומגישים עם סלסה חמה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב ברביקיו מעושןרוטב ברביקיו מעושן1-2 כפות שמן זית כתית מעולהשעועית שחורה, סחוטהשעועית שחורה, סחוטה4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור גס ומלחפלפל שחור גס ומלח2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני תירס קפואיםגרעיני תירס קפואים16כובעי פטריות קרים, portobellos התינוק, עם גבעולים, חתוך דק פרוסכובעי פטריות קרים, portobellos התינוק, עם גבעולים, חתוך דק פרוס412-inchsטורטיות קמח, 12 אינץ ' בקוטרטורטיות קמח, 12 אינץ ' בקוטר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(3 ענפים) עלי טימין טריים, קצוץ, או 1 כפית מיובשת(3 ענפים) עלי טימין טריים, קצוץ, או 1 כפית מיובשת2ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1פלפל חלפיניו, זרע וקצוץפלפל חלפיניו, זרע וקצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב של המחבתשמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב של המחבת2(חוֹרֶף)שמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת, ועוד קצת לטפטוףשמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת, ועוד קצת לטפטוף1קטןבצל, קצוץבצל, קצוץ4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'דר לבן קרועצ'דר לבן קרוע12פטריות שיטאקה, פרוסות דק, גבעולים מושלכיםפטריות שיטאקה, פרוסות דק, גבעולים מושלכים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות מיובשות בשמן, קצוץעגבניות מיובשות בשמן, קצוץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.