קסדיות פטריות בר עם סלסה שעועית שחורה חמה עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 938 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו טורטיות קמח, שום, צ'דר חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קסדיות שעועית שחורה עם סלסה תירס חם, שעועית שחורה וקסדיות סלסה, ו קסדיות שעועית שחורה עם סלסה תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת nonstick בינונית על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את השמן ואת הפטריות פרוסות למחבת החמה. פטריות העונה עם פלפל שחור, מלח וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מטגנים את הפטריות 10 דקות או, עד כהה ומכרז, ואז להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
5
מעבירים את הפטריות לצלחת ומחזירים את המחבת לתנור בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6
מוסיפים עוד סיבוב של שמן זית כתית אקסטרה למחבת ומוסיפים את הבצל, שום ופלפל חלפיניו; מטגנים במשך 2 או 3 דקות, ואז מוסיפים שעועית ותירס למחבת. מערבבים עגבניות קצוצות ורוטב ברביקיו, ואז מתבלים סלסה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מעבירים סלסה חמה לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
8
מחממים מחבת מחבת מחבת או מחבת nonstick גדולה מעל בינוני לחום גבוה בינוני עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים רסס של שמן למחבת ו 1 טורטייה קמח. לבשל טורטיה 1 דקה, ואז להפוך אותו.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מפזרים 1/2 כוס צ ' דר חדה מעל 1/2 של טורטייה הקמח. מכסים את הגבינה עם 1/4 של פטריות פרוסות מבושל. מקפלים את המישור 1/2 של טורטייה על גבי המילוי ולחץ בעדינות עם מרית. מבשלים את הקסדייה הממולאת 30 שניות עד דקה יותר בכל צד לחום קלות ולפריך את הקסדייה ולהמיס את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
11
הסר את הקסדייה ללוח חיתוך גדול או להעביר לתנור חם להחזיק, ואז לחזור עם מרכיבי quesadilla הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
חותכים כל quesadilla לתוך טריזים ומגישים עם סלסה חמה לציפוי.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.