קסדיות שעועית
אם יש לכם פלפל, בצל, תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. עם כפית ציון של 84% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: קסדיות שעועית, קסדיות שעועית שחורה, ו קסדיות שעועית צ'דר.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני, לטגן את הבצל והשום עד רך.
מערבבים בשעועית, פלפל, עגבניות ותירס; מבשלים עד מחומם דרך.
מורחים 6 טורטיות עם כמויות שוות של תערובת שעועית וירקות.
מפזרים כמויות שוות של גבינת צ ' דר, ומעל עם הטורטיות הנותרות ליצירת טורטיות.
חום 1/4 כוס שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים קסדיות במחבת ומבשלים, פונה פעם אחת, עד גבינה מותכת ושני הצדדים הם השחמה קלות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.