קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

קסדייה דרום-מערבית עם שמנת חמוצה כוסברה-ליים

קסדייה דרום-מערבית עם שמנת חמוצה כוסברה-ליים
המתכון Southwest Quesadilla עם כוסברה-סיד שמנת חמוצה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. כמה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו שעועית מטוגנת, מיץ ליים, גרעיני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טאקו שרימפס עם שמנת חמוצה כוסברה-ליים, עלי כוסברה אפויים-ליים שמנת חמוצה עוף, ו צ'ילי צמחוני עם כוסברה-ליים קשיו שמנת חמוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת גדולה, מחממים שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מטגנים פלפל אדום ובצל עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים תירס, פתיתי פלפל אדום, כמון, ומלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק לשלב ולטגן במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מעבירים לקערה ומוסיפים כוסברה. מחממים מחבת ברזל ארוכה, 2 מבער יצוק, או מחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להניח 2 טורטיות על משטח עבודה ולהפיץ כל באופן שווה עם שעועית שחורה מטוגנת מחדש.
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
7
מקום טורטיות, צד שעועית למעלה, על המחבת (להתחיל עם 1 אם באמצעות מחבת סאוט).
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
8
מפזרים תערובת בצל-פלפל אדום באופן שווה על גבי כל אחד, ואז מפזרים באופן שווה עם הגבינה. מכסים עם טורטייה אחרת מצופה שעועית שחורה מטוגנת ומבשלים עד גבינה נמסה, על 4 דקות. הפוך קסדיות כדי טוסט בצד השני. חותכים כל קווסאדייה ל-8 טריזים, מפזרים כוסברה ומגישים עם שמנת חמוצה סיד-כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
9
בקערה קטנה, לערבב את כל החומרים יחד עד בשילוב. עונה, לפי הטעם, עם מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.