קסדייה חסילונים
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. שרימפס וקסדייה צ'וריסו, קסאדייה חסילוני סקמפי, ו שרימפס & Jalapeno Quesadilla דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להשרות את השרימפס: לזרוק את השרימפס בקערה קטנה עם 1/4 כפית אבקת צ 'יפוטלה או אבקת צ' ילה, קמצוץ של מלח, קמצוץ של פלפל, וכף של לימון או מיץ לימון.
בואו לשבת במשך 10 דקות. ואז לנקז את המיץ.
מחממים כמה כפיות שמן זית במחבת יחסית ללא מקל (מחבת ברזל יצוק עובד היטב עבור זה) על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים חצי דקה בכל צד, ומסירים לקערה.
השרימפס לא צריך להיות מבושל לחלוטין דרך; הם ימשיכו לבשל במהלך השלב הבא.
לחמם את טורטיות: למחוק את המחבת עם מגבות נייר.
מוסיפים כמות קטנה של שמן זית (כ 1/2 כפית, אתה יכול להשתמש גם חמאה) ולחמם את המחבת על בינוני גבוה.
מניחים טורטייה קמח אחד על המחבת. תהפוך את הטורטייה כמה פעמים, 10 שניות בין הטלות. כיסי אוויר צריכים להתחיל להיווצר בתוך טורטייה.
הסר את הטורטייה וחזור עם הטורטייה השנייה. השאר את הטורטייה השנייה במחבת ולהפחית את החום בינוני.
מפזרים את הטורטייה עם הגבינה המגורדת. להפיץ את השרימפס על גבי הגבינה.
מוסיפים בצל וכוסברה קצוצים.
שים את הטורטייה השנייה למעלה.
הפוך את הקסדייה מעל כאשר הטורטייה התחתונה קלוי יפה והגבינה החלה להמס.
הסר את הקסדייה מהמחבת כאשר טורטייה התחתונה עכשיו יש קלוי מספיק.
אתה יכול גם להשתמש רק טורטייה אחת במקום שתיים, ולקפל את טורטייה על עצמו כמו חביתה.
חותכים את הקסדייה למשולשים:
חותכים כמו עוגה לשש חתיכות (גלגל פיצה עובד היטב עבור זה).
מגישים עם פרוסות אבוקדו ושמנת חמוצה.
מקשטים בכוסברה טרייה קצוצה. לסחוט קצת מיץ ליים על הכל.