קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות24
מגזין

קסדייה חסילונים

קסדייה חסילונים
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. שרימפס וקסדייה צ'וריסו, קסאדייה חסילוני סקמפי, ו שרימפס & Jalapeno Quesadilla דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
להשרות את השרימפס: לזרוק את השרימפס בקערה קטנה עם 1/4 כפית אבקת צ 'יפוטלה או אבקת צ' ילה, קמצוץ של מלח, קמצוץ של פלפל, וכף של לימון או מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לשבת במשך 10 דקות. ואז לנקז את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3
מבשלים את השרימפס: 
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
מחממים כמה כפיות שמן זית במחבת יחסית ללא מקל (מחבת ברזל יצוק עובד היטב עבור זה) על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את השרימפס ומבשלים חצי דקה בכל צד, ומסירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
השרימפס לא צריך להיות מבושל לחלוטין דרך; הם ימשיכו לבשל במהלך השלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
לחמם את טורטיות: למחוק את המחבת עם מגבות נייר. 
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים כמות קטנה של שמן זית (כ 1/2 כפית, אתה יכול להשתמש גם חמאה) ולחמם את המחבת על בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים טורטייה קמח אחד על המחבת. תהפוך את הטורטייה כמה פעמים, 10 שניות בין הטלות. כיסי אוויר צריכים להתחיל להיווצר בתוך טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר את הטורטייה וחזור עם הטורטייה השנייה. השאר את הטורטייה השנייה במחבת ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
בנה את הקסדייה: 
12
מפזרים את הטורטייה עם הגבינה המגורדת. להפיץ את השרימפס על גבי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
13
מוסיפים בצל וכוסברה קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
14
שים את הטורטייה השנייה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
15
הפוך את הקסדייה מעל כאשר הטורטייה התחתונה קלוי יפה והגבינה החלה להמס.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
16
הסר את הקסדייה מהמחבת כאשר טורטייה התחתונה עכשיו יש קלוי מספיק.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
אתה יכול גם להשתמש רק טורטייה אחת במקום שתיים, ולקפל את טורטייה על עצמו כמו חביתה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
18
חותכים את הקסדייה למשולשים: 
19
חותכים כמו עוגה לשש חתיכות (גלגל פיצה עובד היטב עבור זה).
20
מניחים על צלחת הגשה.
21
מגישים עם פרוסות אבוקדו ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
22
מקשטים בכוסברה טרייה קצוצה. לסחוט קצת מיץ ליים על הכל.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

Quesadilla עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."