קסדייה עוף תפוח
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו גבינה בגריל תפוחים וברי עם רוטב טבילת תפוחים תות, בשר חזיר, תפוח וגבינה, ו גבינת בייקון-תפוח וצ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מניחים טורטייה אחת במחבת.
להעיף אותו כמה פעמים עם מרית, ואז לתת לו לשבת במחבת חימום עד כיסי אוויר טופס וחלקים של טורטייה מתחילים להתנפח. הפוך אותו שוב.
מניחים פרוסות גבינה על חצי טורטייה, לפחות 1/2 אינץ ' מקצה הטורטייה.
מוסיפים חתיכות עוף על גבי הגבינה. מקפלים את הטורטייה מעל כמו חביתה, ולחץ על טורטיה המקופלת עם המרית. מנמיכים את החום למדיום.
בשלב זה, אם יש לך מספיק מקום במחבת שלך, אתה יכול להוסיף טורטייה שנייה למחבת להתחיל לחמם אותו.
מוסיפים פרוסות תפוח וסלסה, חתוכים למשולשים: כאשר הגבינה בתוך הקסדייה נמסה, מסירים את הקסדייה ללוח חיתוך. פתח אותו רחב שכבה על פרוסות תפוח וסלסה.
מקפלים את הטורטייה בחזרה שוב, וחותכים אותו לשלושה משולשים, כאילו אתה חותך עוגה. (אתה לא צריך לחתוך את הקסדייה למשולשים, זה רק מקל על הילדים לאכול.)
חזור עם הטורטיות הנותרות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
קווסאדילן בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.