קסולה איטלקית עם נקניק ושעועית
'קסולה' איטלקית עם נקניק ושעועית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1323 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 75 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 192 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, שעועית קנליני, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו נקניקיות ושעועית בסגנון קסולה, נקניקיות איטלקיות בסגנון קאסולה ושעועית לבנה, ו קסולה של שעועית לבנה, נקניק וברווז (מתכונים דומים).
הוראות
סדר את מתלה התנור בעמדה האמצעית. מחממים את התנור ל 232°. ב sautépan צד גבוה, חום 1 כף שמן זית על חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הנקניקיות, ומבשלים עד משחימים קלות בתחתית, על 1 דקה. קח את המחבת את החום, ולהוסיף broccolini, שום, ורוזמרין, ולזרוק למעיל בשמן.
מוסיף את השעועית, ומים (או מלאי).
מוסיפים פתיתי צ ' ילי, אם משתמשים. מתבלים קלות במלח ופלפל. נרפד הכל לתוך הנוזל, וודא שהנקניקיות מבצבצות למעלה. הנוזל יגיע רק בחצי הדרך במעלה הצד של הנקניקיות.
טפטף את החלק העליון של הסיר עם הנותרים 1 כף שמן זית.
שים את הסיר בחזרה על החום, מכוסה, ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום כל הדרך למטה, ומבשלים, מכוסה, במשך 5 דקות. לאחר מכן, להסיר את המכסה, ומניחים את כל הסיר בתנור עד הנקניקיות מבושלות דרך, כ 15 דקות. כדי לקבל נקניקיות חום נוסף, לצלות במשך 2 הדקות האחרונות.
הסר מהתנור, תן מגניב מעט, עונה לטעום עם מלח ופלפל, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים ישירות מחבת.