קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות42
מגזין

קסולה פשוטה

קסולה פשוטה
קסולה פשוטה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך קורנית, פרושוטו, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Cassoulet פשוטה, מרק דגים, פשוט, ו פנקייק שיבולת שועל פשוטה Banananan (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך ותנור חום ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים קוביות כבש בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טלהבשר טלה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
טפטוף עם 2 כפות שמן ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל, פונה מעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
4
מניחים נקניקיות איטלקיות, 1 כוס מים, ונשאר 1 כף שמן במחבת קלייה כבדה גדולה להגדיר מעל שני מבערים. מכסים בנייר כסף כבד והופכים חום לגובה בינוני. מבשלים עד נקניקיות לאבד את צבע הגלם שלהם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
הסר רדיד (שמור אותו) ולהמשיך לבשל עד המים מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מוסיפים נקניקיות מעושנות ומבשלים, מסתובבים לעתים קרובות, עד שכל הנקניקיות מושחמות, 5 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מעושןנקניק מעושן
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
7
העברה לצלחת. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך נקניקיות איטלקיות לחתיכות בגודל ביס. נקניקים מעושנים בחצי אורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
נקניק מעושןנקניק מעושן
8
בנדיבות מפזרים חזה ברווז עם מלח ופלפל. להפחית את החום תחת מחבת צלייה ולהוסיף חזה ברווז, צד העור למטה. מבשלים עד שומן יש שניתנו העור הוא חום מהגוני, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
הפוך חזה ברווז מעל ולהמשיך לבשל עד מבושל דרך, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
10
הסר ברווז מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מסננים שומן ממחבת ושמורה. חותכים כל שד לרוחב ל 4 חתיכות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
להחזיר מחבת צלייה לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
מוסיפים קוביות כבש ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד שקרום חום נוצר משני צדדים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טלהבשר טלה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
14
להעביר כבש לסיר ovenproof גדול; להגדיר סיר צלייה בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מוסיפים תערובת מרק ויין לכבש ומכסים בנייר כסף שמור, לוחצים למטה כך שהוא כמעט נוגע בבשר, ואז איטום רדיד סביב החלק העליון של הסיר, משאירים פתח קטן לקיטור לברוח. להביא לרתיחה ומבשלים במשך כמה דקות לשרוף אלכוהול. חותם לסכל לחלוטין, ואז לכסות את הסיר עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
אופים, בלי לבדוק סיר, במשך 1 שעה ו 15 דקות; בשר יהיה רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
17
בינתיים, לחמם מחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
18
הוסף שומן ברווז שמורות מספיק או שמן זית למחבת שווה 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
מוסיפים בצל ושום וטחון עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
20
מוסיפים פרושוטו ותימין וקמח לתערובת טעמים, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
21
מוסיפים עגבניות ושעועית ומבשלים לערבב טעמים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
22
הסר מהחום.
23
להעביר כבש מבושל מרק למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
24
מוסיפים ברווז, נקניקיות, ומספיק מים כדי להכין תבשיל מרקי ולח. אתה יכול לתת תערובת קסולה לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ברווז שלםברווז שלם
25
שעה לפני ההגשה, להתאים מתלה תנור למצב בינוני תחתון תנור חום ל 350 מעלות. תביא את קסולט לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
26
מערבבים פירורי לחם, חמאה מומסת ופטרוזיליה ומפזרים על קסולה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
27
אופים עד פירורים זהובים ונזיד הוא מבעבע, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
28
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ומגישים.

מרכיבים

7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם טריים (לחם פרוס בתהליך במעבד מזון או בבלנדר)פירורי לחם טריים (לחם פרוס בתהליך במעבד מזון או בבלנדר)3קרום: פירורי קרקר גרהםנקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)411פלפל האבנרועגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות3קילוגרםשעועית לבנה, מנוקזתשעועית לבנה, מנוקזת411פלפל האבנרושעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש680פלפל האבנרוחצאי חזה ברווז ללא עצמותחצאי חזה ברווז ללא עצמות15קצת קישואים קצוציםשומן ברווז שמורשומן ברווז שמור791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבש גוף מלאיין אדום יבש גוף מלא6שיני שום, טחוןשיני שום, טחון227פלפל האבנרוkielbasa, לחתוך 6 חתיכותkielbasa, לחתוך 6 חתיכות1קילוגרםצלי כתף כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות 11/2 אינץ ' (או שילוב של כבש וצלי כתף חזיר ללא עצמות)צלי כתף כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות 11/2 אינץ ' (או שילוב של כבש וצלי כתף חזיר ללא עצמות)3קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2largesבצל, לחתוך לקוביות בינוניותבצל, לחתוך לקוביות בינוניות57פלפל האבנרופרושוטו פרוס דק, טחוןפרושוטו פרוס דק, טחון15קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי454פלפל האבנרונקניקיות איטלקיות קלותנקניקיות איטלקיות קלות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®