קסולה פשוטה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך קורנית, פרושוטו, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Cassoulet פשוטה, מרק דגים, פשוט, ו פנקייק שיבולת שועל פשוטה Banananan (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך ותנור חום ל 450 מעלות.
טפטוף עם 2 כפות שמן ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל, פונה מעיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מניחים נקניקיות איטלקיות, 1 כוס מים, ונשאר 1 כף שמן במחבת קלייה כבדה גדולה להגדיר מעל שני מבערים. מכסים בנייר כסף כבד והופכים חום לגובה בינוני. מבשלים עד נקניקיות לאבד את צבע הגלם שלהם, על 5 דקות.
מוסיפים נקניקיות מעושנות ומבשלים, מסתובבים לעתים קרובות, עד שכל הנקניקיות מושחמות, 5 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מעושן
גבינת זרלה מגוררת חלקית
7
העברה לצלחת. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך נקניקיות איטלקיות לחתיכות בגודל ביס. נקניקים מעושנים בחצי אורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
נקניק מעושן
8
בנדיבות מפזרים חזה ברווז עם מלח ופלפל. להפחית את החום תחת מחבת צלייה ולהוסיף חזה ברווז, צד העור למטה. מבשלים עד שומן יש שניתנו העור הוא חום מהגוני, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
9
הפוך חזה ברווז מעל ולהמשיך לבשל עד מבושל דרך, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
10
הסר ברווז מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מסננים שומן ממחבת ושמורה. חותכים כל שד לרוחב ל 4 חתיכות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
להחזיר מחבת צלייה לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
13
מוסיפים קוביות כבש ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד שקרום חום נוצר משני צדדים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טלה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
14
להעביר כבש לסיר ovenproof גדול; להגדיר סיר צלייה בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
גב שומן חזיר
15
מוסיפים תערובת מרק ויין לכבש ומכסים בנייר כסף שמור, לוחצים למטה כך שהוא כמעט נוגע בבשר, ואז איטום רדיד סביב החלק העליון של הסיר, משאירים פתח קטן לקיטור לברוח. להביא לרתיחה ומבשלים במשך כמה דקות לשרוף אלכוהול. חותם לסכל לחלוטין, ואז לכסות את הסיר עם מכסה.