קסולה פשוטה
קסולה פשוטה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך קורנית, פרושוטו, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Cassoulet פשוטה, מרק דגים, פשוט, ו פנקייק שיבולת שועל פשוטה Banananan (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך ותנור חום ל 450 מעלות.
טפטוף עם 2 כפות שמן ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל, פונה מעיל.
מניחים נקניקיות איטלקיות, 1 כוס מים, ונשאר 1 כף שמן במחבת קלייה כבדה גדולה להגדיר מעל שני מבערים. מכסים בנייר כסף כבד והופכים חום לגובה בינוני. מבשלים עד נקניקיות לאבד את צבע הגלם שלהם, על 5 דקות.
הסר רדיד (שמור אותו) ולהמשיך לבשל עד המים מתאדים.
מוסיפים נקניקיות מעושנות ומבשלים, מסתובבים לעתים קרובות, עד שכל הנקניקיות מושחמות, 5 עד 8 דקות יותר.
העברה לצלחת. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך נקניקיות איטלקיות לחתיכות בגודל ביס. נקניקים מעושנים בחצי אורך. תניח בצד.
בנדיבות מפזרים חזה ברווז עם מלח ופלפל. להפחית את החום תחת מחבת צלייה ולהוסיף חזה ברווז, צד העור למטה. מבשלים עד שומן יש שניתנו העור הוא חום מהגוני, 10 עד 12 דקות.
הפוך חזה ברווז מעל ולהמשיך לבשל עד מבושל דרך, כ 5 דקות יותר.
מסננים שומן ממחבת ושמורה. חותכים כל שד לרוחב ל 4 חתיכות.
להחזיר מחבת צלייה לחום בינוני גבוה.
מוסיפים קוביות כבש ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד שקרום חום נוצר משני צדדים, 8 עד 10 דקות.
להעביר כבש לסיר ovenproof גדול; להגדיר סיר צלייה בצד.
מוסיפים תערובת מרק ויין לכבש ומכסים בנייר כסף שמור, לוחצים למטה כך שהוא כמעט נוגע בבשר, ואז איטום רדיד סביב החלק העליון של הסיר, משאירים פתח קטן לקיטור לברוח. להביא לרתיחה ומבשלים במשך כמה דקות לשרוף אלכוהול. חותם לסכל לחלוטין, ואז לכסות את הסיר עם מכסה.
אופים, בלי לבדוק סיר, במשך 1 שעה ו 15 דקות; בשר יהיה רך מאוד.
בינתיים, לחמם מחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף שומן ברווז שמורות מספיק או שמן זית למחבת שווה 2 כפות.
מוסיפים בצל ושום וטחון עד רך, כ 5 דקות.
מוסיפים פרושוטו ותימין וקמח לתערובת טעמים, 1 עד 2 דקות יותר.
מוסיפים עגבניות ושעועית ומבשלים לערבב טעמים, כ -10 דקות.
להעביר כבש מבושל מרק למחבת צלייה.
מוסיפים ברווז, נקניקיות, ומספיק מים כדי להכין תבשיל מרקי ולח. אתה יכול לתת תערובת קסולה לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות.
שעה לפני ההגשה, להתאים מתלה תנור למצב בינוני תחתון תנור חום ל 350 מעלות. תביא את קסולט לרתיחה.
מערבבים פירורי לחם, חמאה מומסת ופטרוזיליה ומפזרים על קסולה.
אופים עד פירורים זהובים ונזיד הוא מבעבע, כ 45 דקות.
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ומגישים.