קסולה פשוטה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך קורנית, פרושוטו, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Cassoulet פשוטה, מרק דגים, פשוט, ו פנקייק שיבולת שועל פשוטה Banananan (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך ותנור חום ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים קוביות כבש בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טלה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
טפטוף עם 2 כפות שמן ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל, פונה מעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-
4
מניחים נקניקיות איטלקיות, 1 כוס מים, ונשאר 1 כף שמן במחבת קלייה כבדה גדולה להגדיר מעל שני מבערים. מכסים בנייר כסף כבד והופכים חום לגובה בינוני. מבשלים עד נקניקיות לאבד את צבע הגלם שלהם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
הסר רדיד (שמור אותו) ולהמשיך לבשל עד המים מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מוסיפים נקניקיות מעושנות ומבשלים, מסתובבים לעתים קרובות, עד שכל הנקניקיות מושחמות, 5 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מעושן
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
7
העברה לצלחת. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך נקניקיות איטלקיות לחתיכות בגודל ביס. נקניקים מעושנים בחצי אורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
נקניק מעושן
8
בנדיבות מפזרים חזה ברווז עם מלח ופלפל. להפחית את החום תחת מחבת צלייה ולהוסיף חזה ברווז, צד העור למטה. מבשלים עד שומן יש שניתנו העור הוא חום מהגוני, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
9
הפוך חזה ברווז מעל ולהמשיך לבשל עד מבושל דרך, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
10
הסר ברווז מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מסננים שומן ממחבת ושמורה. חותכים כל שד לרוחב ל 4 חתיכות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
להחזיר מחבת צלייה לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
13
מוסיפים קוביות כבש ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד שקרום חום נוצר משני צדדים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טלה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
14
להעביר כבש לסיר ovenproof גדול; להגדיר סיר צלייה בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מוסיפים תערובת מרק ויין לכבש ומכסים בנייר כסף שמור, לוחצים למטה כך שהוא כמעט נוגע בבשר, ואז איטום רדיד סביב החלק העליון של הסיר, משאירים פתח קטן לקיטור לברוח. להביא לרתיחה ומבשלים במשך כמה דקות לשרוף אלכוהול. חותם לסכל לחלוטין, ואז לכסות את הסיר עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
אופים, בלי לבדוק סיר, במשך 1 שעה ו 15 דקות; בשר יהיה רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
17
בינתיים, לחמם מחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
18
הוסף שומן ברווז שמורות מספיק או שמן זית למחבת שווה 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
מוסיפים בצל ושום וטחון עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
20
מוסיפים פרושוטו ותימין וקמח לתערובת טעמים, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
21
מוסיפים עגבניות ושעועית ומבשלים לערבב טעמים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונלי
22
הסר מהחום.
23
להעביר כבש מבושל מרק למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
24
מוסיפים ברווז, נקניקיות, ומספיק מים כדי להכין תבשיל מרקי ולח. אתה יכול לתת תערובת קסולה לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ברווז שלם
25
שעה לפני ההגשה, להתאים מתלה תנור למצב בינוני תחתון תנור חום ל 350 מעלות. תביא את קסולט לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
26
מערבבים פירורי לחם, חמאה מומסת ופטרוזיליה ומפזרים על קסולה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
27
אופים עד פירורים זהובים ונזיד הוא מבעבע, כ 45 דקות.