קסולה צמחונית
קסולה צמחונית היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 751 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. לכו לחנות ותרימו טורקית או, מים, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו קסולה צמחונית, קסולה צמחונית, ו קסולה צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות
כרישה חצוי לאורך לחתוך לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ' , ולאחר מכן לשטוף היטב להתייבש טפיחה.
לבשל כרישה, גזר, סלרי, ושום בשמן עם עשבי תיבול, עלה דפנה, ציפורן, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל בסיר כבד גדול מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך וזהוב, על 15 דקות. מערבבים שעועית, ואז מים, ומבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד הגזר רך אבל לא מתפרק, כ 30 דקות.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
לזרוק פירורי לחם עם שמן, שום, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל בקערה עד מצופה היטב.
מורחים בתבנית אפייה וטוסט בתנור, ערבוב פעם באמצע, עד פריך וזהוב, 12 עד 15 דקות.
פירורי מגניב במחבת, ואז לחזור קערה ומערבבים פטרוזיליה.
השליכו את עשבי התיבול ועלי דפנה. מחית כמה שעועית בסיר עם מחית תפוחי אדמה או גב של כף כדי לעבות מרק. מתבלים במלח ופלפל. ממש לפני ההגשה, מפזרים פירורי שום.
למנה: 516 קלוריות, 23 גרם שומן (3g רווי), 0mg כולסטרול, 370mg נתרן, 64g פחמימות, 12g סיבים, 16g חלבון
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה