קסולה של ריימונד בלאנק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קסולה של ריימונד בלאן. מנה אחת מכילה 1117 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קליפת חזיר, קלות, גזר, שום ציפורן. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. קאסולט, קאסולט, ו קאסולט דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
כדי לחתוך את הבשר, מגלגלים את קליפת החזיר כמו גליל שוויצרי. עם התפר מתחת, להשתמש בסכין חדה מאוד לחתוך את רול על פני לפרוסות דקות, ואז לחתוך את פרוסות מגולגל על פני לקוביות. קוצצים את הבייקון לקוביות קטנות (לארדונים).
חותכים את נקניק השום לפרוסות עבות 1 ס " מ.
מסננים את השעועית הספוגה וזורקים את המים השריית. עצה את השעועית לתוך סיר גדול, להוסיף את קליפת חזיר חתוך ו lardons לכסות עם מים קרים טריים. מביאים לרתיחה ו blanch במשך 15-20 דקות.
מסננים את השעועית, הקליפה והלארדונים למסננת, ומשליכים את מי הבישול.
בערך קוצצים את הסלרי, בצל וגזר. מקלפים את שיני השום אבל משאירים אותן שלמות.
חותכים כל עגבניה לשמונה טריזים. (אתה אף פעם לא רואה עגבניות בקסולה מסורתית, אבל השף ריימונד בלאן אוהב אותם לצבע והמתיקות שלהם, אז הוא מכניס כמה.) מחממים התנור ל 120c / מאוורר 100C .( אם בישול בתנור גז, השתמש סימן 2.)
מחממים את שומן האווז או שמן זית בתבשיל flameproof 26cm או במחבת סאוט חסינת יתר עמוקה על פני חום נמוך להזיע את הסלרי, בצל, גזר ושום במשך 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת זר garni ומבשלים לאט כדי לקבל caramelisation מתקתק (כ 5 דקות).
מוסיפים את הנקניק, השעועית, קליפת החזיר והלארדונים ויוצקים ב-1.2 ליטר/2 ליטרים של מים. מביאים לרתיחה, לרפרף את החלאות, ואז מוסיפים את המלח, פלפל, ציפורן ומיץ לימון.
מעבירים את התבשיל לתנור ומבשלים, חשופים, במשך 2 שעות, ערבוב בכל שעה. בסוף הזמן הזה, השעועית תהיה רכה ושמנת במרקם והמיצים היו צריכים להתעבות. ייתכן שיהיה עליך לבשל אותו במשך יותר מ 2 שעות (אומר עד 2 שעות) כדי להגיע לשלב זה זה תלוי
תוציא את הקסטה מהתנור. לקבור את רגלי הברווז בשעועית ומפזרים על שומן אווז או שמן זית, פירורי לחם ושום. לחזור לתנור ולבשל במשך 2 שעות נוספות.
מגישים את הקסטה בקערות, זרועים פטרוזיליה קצוצה.