תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קסולה של ריימונד בלאן. מנה אחת מכילה 1117 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קליפת חזיר, קלות, גזר, שום ציפורן. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. קאסולט, קאסולט, ו קאסולט דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
כדי לחתוך את הבשר, מגלגלים את קליפת החזיר כמו גליל שוויצרי. עם התפר מתחת, להשתמש בסכין חדה מאוד לחתוך את רול על פני לפרוסות דקות, ואז לחתוך את פרוסות מגולגל על פני לקוביות. קוצצים את הבייקון לקוביות קטנות (לארדונים).
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2
חותכים את נקניק השום לפרוסות עבות 1 ס " מ.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®
3
מסננים את השעועית הספוגה וזורקים את המים השריית. עצה את השעועית לתוך סיר גדול, להוסיף את קליפת חזיר חתוך ו lardons לכסות עם מים קרים טריים. מביאים לרתיחה ו blanch במשך 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מסננים את השעועית, הקליפה והלארדונים למסננת, ומשליכים את מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
בערך קוצצים את הסלרי, בצל וגזר. מקלפים את שיני השום אבל משאירים אותן שלמות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
חותכים כל עגבניה לשמונה טריזים. (אתה אף פעם לא רואה עגבניות בקסולה מסורתית, אבל השף ריימונד בלאן אוהב אותם לצבע והמתיקות שלהם, אז הוא מכניס כמה.) מחממים התנור ל 120c / מאוורר 100C .( אם בישול בתנור גז, השתמש סימן 2.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מחממים את שומן האווז או שמן זית בתבשיל flameproof 26cm או במחבת סאוט חסינת יתר עמוקה על פני חום נמוך להזיע את הסלרי, בצל, גזר ושום במשך 5 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את העגבניות ואת זר garni ומבשלים לאט כדי לקבל caramelisation מתקתק (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
9
מוסיפים את הנקניק, השעועית, קליפת החזיר והלארדונים ויוצקים ב-1.2 ליטר/2 ליטרים של מים. מביאים לרתיחה, לרפרף את החלאות, ואז מוסיפים את המלח, פלפל, ציפורן ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תוספות, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מעבירים את התבשיל לתנור ומבשלים, חשופים, במשך 2 שעות, ערבוב בכל שעה. בסוף הזמן הזה, השעועית תהיה רכה ושמנת במרקם והמיצים היו צריכים להתעבות. ייתכן שיהיה עליך לבשל אותו במשך יותר מ 2 שעות (אומר עד 2 שעות) כדי להגיע לשלב זה זה תלוי
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
תוציא את הקסטה מהתנור. לקבור את רגלי הברווז בשעועית ומפזרים על שומן אווז או שמן זית, פירורי לחם ושום. לחזור לתנור ולבשל במשך 2 שעות נוספות.