קערה חמה של אטריות עם ביצת ברווז עלומה, בצל ירוק ופטריות
קערה מהבילה של אטריות עם ביצת ברווז עלומה, בצל ירוק, ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 990 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך אפונה, מלח, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו אטריות סובה עם דאשי, ביצה עלומה וצדפות, פיצה ברווז עם הויסין וצדפות, ו פיצה ברווז עם הויסין וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את המניה: מחממים תנור ל 400 מעלות. ברווזים העונה עם מלח ופלפל ולמקם זה לצד זה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ברווז
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים גזר, סלרי, בצל ושום למחבת. צולים, הופכים ברווזים מדי פעם, עד חום זהוב, על 1 1/4 שעות.