קערות אטריות בשר אסייתיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קערות אטריות בשר אסיה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 464 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אפונה מתוקה, בוטנים קלויים בדבש, סטייק בשר בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו קערות אטריות אסייתיות מתובלות, קערות אטריות אסייתיות עם סטייק ואפונה שלג, ו קערות אטריות אסייתיות עם סטייק ואפונה שלג (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה לפי ההוראות. בינתיים, לחתוך את קצות גזע של אפונה הצמד סוכר ולהסיר מחרוזות אם תרצה בכך.
מסננים פסטה; לכסות כדי להתחמם.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', חום 3 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה. בקר מוקפץ בשמן על 2 עד 3 דקות, עד שכבר לא ורוד.
באותו מחבת, חום שנותר 2 כפיות שמן על חום בינוני גבוה. אפונה מוקפצת וגזר בשמן על 3 עד 4 דקות, עד פריך במכרז. מערבבים פסטה, בשר בקר ו בזיגוג טריאקי; לזרוק עד מעורבב היטב.
מגישים בקערות; מפזרים בצל ובוטנים.