קערות אטריות עוף תאילנדיות
זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אסייתי. אם יש לך מיץ ליים, סוכר חום, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: קערות אטריות תאילנדיות עוף, קערות אטריות בשר תאילנדיות, ו אטריות תאילנדיות מבשלות איטיות.
הוראות
כדי להכין מרינדה, לשלב הראשון 9 מרכיבים בשקית ניילון גדולה כבדה חובה zip-top; להוסיף עוף. חותם תיק; לרבד במקרר לילה.
הסר עוף משקית; להשליך מרינדה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
בעוד עוף עומד, לבשל אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
כדי להכין רוטב, לשלב 1/4 כוס חומץ אורז והבא 6 מרכיבים (דרך רסק צ ' ילה) בקערה קטנה.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מניחים עוף על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול. מבשלים 6 דקות בכל צד או עד הסוף.
חותכים עוף לרוחב לפרוסות.
מניחים 3/4 כוס אטריות ופרוסות מ 1 חזה עוף חצי בכל אחד 6 קערות. למעלה כל מנה עם 1/3 כוס גזר, על 3 כפות מלפפון, 2 כפיות בזיליקום, ו 1 כפית בוטנים.
טפטוף כל מנה עם 1 1/2 כפיות רוטב, ומגישים עם 1 טריז סיד.
טיפים: כדי להפוך את סרטי גזר, להשתמש מקלף ירקות.