קערות פהיטה בקר
מתכון בשר פהיטה קערות יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 30 דקות. במנה עיקרית זו יש 496 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך אורז רגיל, שמן צמחי, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטייה הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טורטיה טורט כקינוח. נסו קערות פהיטה, קערות פהיטה טורטיה, ו קערות פהיטה צמחוניות (מתכונים דומים).
הוראות
בינתיים, לחתוך בשר בקר עם תבואה לרצועות 2 אינץ'; לחתוך רצועות לרוחב תבואה לפרוסות 1/8 אינץ'.
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן; מחבת לסובב לתחתית המעיל. קוק רצועות טורטייה בשמן 1 עד 2 דקות בכל צד, הוספת שמן נוסף במידת הצורך, עד חום זהוב פריך.
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה 4 עד 5 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד.
להוסיף תערובת פלפל ותירס למחבת; לבשל ומערבבים 1 דקה. מכסים ומבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב פעמיים, עד פריך-מכרז. מערבבים בבשר, סלסה, מיץ ליים, רוטב צ ' ילי וכמון. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חם. מערבבים בכוסברה. מחלקים אורז בין קערות. למעלה עם תערובת בשר ורצועות טורטייה.