קערות פהיטה בקר
קערות פהיטה בקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 495 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, אורז רגיל, רוטב צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 92%. נסו קערות פהיטה בקר, קערות פהיטה, ו קערות פהיטה טורטיה (מתכונים דומים).
הוראות
בינתיים, לחתוך בשר בקר עם תבואה לרצועות 2 אינץ'; לחתוך רצועות לרוחב תבואה לפרוסות 1/8 אינץ'.
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן; מחבת לסובב לתחתית המעיל. קוק רצועות טורטייה בשמן 1 עד 2 דקות בכל צד, הוספת שמן נוסף במידת הצורך, עד חום זהוב פריך.
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה 4 עד 5 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד.
להוסיף תערובת פלפל ותירס למחבת; לבשל ומערבבים 1 דקה. מכסים ומבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב פעמיים, עד פריך-מכרז. מערבבים בבשר, סלסה, מיץ ליים, רוטב צ ' ילי וכמון. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חם. מערבבים בכוסברה. מחלקים אורז בין קערות. למעלה עם תערובת בשר ורצועות טורטייה.