קערת אטריות בקר וברוקולי
מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 20 . אם יש לכם רוטב ויניגרט בלסמי, שמן, ג'ינג'רוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: קערת אטריות אורז עם ברוקולי ופלפלים, קערת אטריות בשר, ו קערת אטריות בשר.
הוראות
לבשל פסטה לפי ההוראות. בינתיים, שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר, ברוקולי וגזר; מבשלים ומערבבים 4 דקות. או עד שהבשר ישחה באופן שווה.
מוסיפים מרק, רוטב הויסין, רוטב ו gingerroot; מערבבים. כיסוי. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 3 דקות. או עד ירקות הם פריך במכרז, ערבוב מדי פעם.
מסננים פסטה; לחזור למחבת.
להוסיף תערובת בשר; לזרוק בקלילות.