קושימומחה
מוכן ב1 ש, 8 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

קערת אטריות ראמן

קערת אטריות ראמן
קערת אטריות ראמן עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח היפני. 53 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא מיסו, מים, שמן שומשום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 8 דקות. נסו קערת אטריות ראמן קלה, קערת אטריות עם בייקון וביצה עם גבינה, ו שרימפס חריף וקערת Guacamole ראמן אטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 4 כוסות מים רותחים פורצ ' יני; תן לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מסננים דרך מסננת מעל קערה; ריזרב פורצ ' יני ו השריית נוזלים. פרוס פורצ ' יני; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים בייקון; מבשלים עד כמעט פריך. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
מוסיפים בצל וגזר; מטוגנים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מערבבים מיסו ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
מיסומיסו
7
מוסיפים תערובת מיסו, פורצ 'יני נוזלי, מלאי, שום, וג' ינג ' ר למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים. נקה את המחבת. להחזיר מרק למחבת; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים אטריות; מבשלים 8 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
הסר מהחום.
10
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הוסף 1 כף שמן שומשום למחבת; מערבולת.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים פטריות טריות; מטוגנים 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פנה1 פאונד פסטה פנה
13
הסר מן המחבת; לשלב פורצ ' יני ופטריות טריות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פנה1 פאונד פסטה פנה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן שומשום למחבת; מערבולת.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
הוסף עוף, עור בצד למטה; לטגן 7 דקות או עד העור הוא מאוד פריך וזהוב חום. הפוך עוף מעל; לטגן 2 דקות או עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
16
מניחים ביצים בסיר קטן; מוסיפים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה; מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
17
הסר מהחום; תן לעמוד 3 דקות.
18
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
19
ניקוז לקלף.
20
מחלקים תערובת אטריות בין 6 קערות; העליון כל מנה עם 3 כפות תערובת פטריות, 2 כפות בצל ירוק, 1 ירך עוף, 1/2 ביצה, ו 1 כפית סמבל.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: ריזלינג, רוטב שומשום יפני, סוביניון בלאן

ריזלינג, סאקי וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לאטריות ראמן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. אתה יכול לנסות Gunderloch Estate ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש
Gunderloch Estate ריזלינג יבש