קערת אטריות ראמן
קערת אטריות ראמן עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח היפני. 53 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא מיסו, מים, שמן שומשום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 8 דקות. נסו קערת אטריות ראמן קלה, קערת אטריות עם בייקון וביצה עם גבינה, ו שרימפס חריף וקערת Guacamole ראמן אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 4 כוסות מים רותחים פורצ ' יני; תן לעמוד 15 דקות.
מסננים דרך מסננת מעל קערה; ריזרב פורצ ' יני ו השריית נוזלים. פרוס פורצ ' יני; להפריש.
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בייקון; מבשלים עד כמעט פריך. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים בצל וגזר; מטוגנים 2 דקות.
מוסיפים תערובת מיסו, פורצ 'יני נוזלי, מלאי, שום, וג' ינג ' ר למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים. נקה את המחבת. להחזיר מרק למחבת; להביא לרתיחה.
מוסיפים אטריות; מבשלים 8 דקות או עד למכרז.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף שמן שומשום למחבת; מערבולת.
מוסיפים פטריות טריות; מטוגנים 8 דקות.
הסר מן המחבת; לשלב פורצ ' יני ופטריות טריות.
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן שומשום למחבת; מערבולת.
הוסף עוף, עור בצד למטה; לטגן 7 דקות או עד העור הוא מאוד פריך וזהוב חום. הפוך עוף מעל; לטגן 2 דקות או עד שנעשה.
מניחים ביצים בסיר קטן; מוסיפים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה; מבשלים 1 דקה.
הסר מהחום; תן לעמוד 3 דקות.
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים.
מחלקים תערובת אטריות בין 6 קערות; העליון כל מנה עם 3 כפות תערובת פטריות, 2 כפות בצל ירוק, 1 ירך עוף, 1/2 ביצה, ו 1 כפית סמבל.
יין מומלץ: ריזלינג, רוטב שומשום יפני, סוביניון בלאן
ריזלינג, סאקי וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לאטריות ראמן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. אתה יכול לנסות Gunderloch Estate ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש