קערת בשר יפנית
המתכון היפני קערת בשר מוכן תוך כ 30 דקות,. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יפני. מנה אחת מכילה 690 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו משהו קצר, סאקי, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. נסו גיודון יפני (קערת בשר), קערת בשר בסגנון יפני, ו קערה גדולה של בשר ואטריות יפניות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 4 ליטר, להביא 3 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים אורז ומלח. מכסים ומפחיתים את החום לרתיחה, ואז מבשלים עד כמעט מכרז, 15 דקות. לכבות את החום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות לפני התפיחה עם מזלג.
במחבת קטנה, להביא רוטב סויה, סוכר, סאקה, ו 3/4 כוס מים לרתיחה.
במחבת 10 אינץ ' מעל חום גבוה, לבשל בצל בשמן עד שהוא מתחיל חום, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים בשר בקר וממשיכים לערבב במשך 2 דקות, ואז מוסיפים 1/2 כוס רוטב סויה ומערבבים עד שבשר מבושל, 2 דקות יותר.
מחלקים אורז בין 4 קערות. למעלה עם בשר בקר, נשאר רוטב, וכוסברה.
מגישים עם ג ' ינג ' ר, אם תרצה.