קערת חג אדומה וירוקה
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 109 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חתיכות אננס, ג'לי בטעם ליים ג' לטין, גבינת שמנת פילדלפיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו בראוני חג-קערת פירות יער, קערת סרט חג קלה, ו בראוניז קערה אחת של חג האופה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 2 כוסות מים רותחים לכל תערובת ג ' לטין טעם בקערה בינונית נפרדת; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מערבבים 1 כוס מים קרים לתוך ג ' לטין בכל קערה. מקררים ג ' לטין ליים 1-1/2 שעות או עד מעובה.
תן לג ' לטין דובדבן לעמוד בטמפרטורת החדר.
מערבבים אננס לתוך ג ' לטין ליים מעובה.
יוצקים לתוך 4-5 qt. קערת זכוכית. מקררים 30 דקות. או עד ג 'לטין מוגדר אבל לא מוצק (ג' לטין צריך להיצמד אצבע כאשר נגע וצריך תלולית).
מקציפים גבינת שמנת וסוכר עם מקציף או מיקסר עד מעורבב היטב. מערבבים 2 כוסות שוט מגניב. כפית מעל שכבת ג ' לטין סיד בקערה; לקרר. בינתיים, לקרר ג ' לטין דובדבן 1-1/2 שעות או עד מעובה.
מוסיפים תפוזים לג ' לטין דובדבן; כפית על שכבת גבינת שמנת. להכניס למקרר 3 שעות או עד המשרד.
מגישים עם שאריות שוט מגניב.