קערת עוגיות חג המולד
קערת עוגיות חג המולד היא הר ד ' אובר שמגישה 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 488 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך צבעי מאכל, חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מושלם עבור חג המולד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-97 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 37%, המנה הזו לא כל כך אדירה. חג המולד בקערה, חג המולד בקערה, ו חג המולד בעוגיה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר.
מוסיפים מולסה ומים; מערבבים היטב.
שלב קמח, פלפל אנגלי, ג ' ינג ' ר, אגוז מוסקט וסודה לשתייה.
מוסיפים לתערובת מוקרמת; מערבבים היטב. מכסים ומצננים לפחות 3 שעות.
ריססו את החלק החיצוני של 1-1 / 2-קו. קערת זכוכית אטומה לתנור עם תרסיס בישול. הפוך קערה ומניחים על תבנית אפייה לא משומנת. על משטח מקומח מרדדים בצק צונן ל-1/4 אינץ'.- עיגול עבה. מעבירים בעדינות את עיגול הבצק לחלק החיצוני של הקערה; לחץ היטב על הבצק סביב הקערה. חתוך את קצה הבצק 1 אינץ'. מעל שפת קערה עם חותך מאפה או סכין. מכסים ומקררים את הבצק שנותר לשימוש בעוגיות.
אם תרצה, השתמש ב-1 אינץ'. עץ קוקי קאטר כדי לגזור צורות סביב בצק קערה. (להיות בטוח כדי להפוך את קוקי קאטר כך כאשר קערת מופעל צד ימין למעלה, את צורות עם להיות צד ימין למעלה גם.) להירגע במשך 20 דקות.
אופים בחום של 350 למשך 20-25 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות. מגניב זנגוויל על קערה. סובב בעדינות את תחתית קערת הג ' ינג ' ר עד שהיא משחררת; הפוך והסר בזהירות את הקערה.
מניחים קערה על 9 אינץ'. צלחת או מגש.
הוסף ממתקים סביב תחתית הקערה.
על משטח מקומח מרדדים בצק שמור ל -1 / 4 אינץ'. עובי.
חותכים עם 2-1 / 2 אינץ'. חותכי עוגיות.
מניחים גזרות על תבנית עם נייר אפייה משומן.
אופים בחום של 350 למשך 10-12 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
מוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.
בקערה גדולה מקציפים את החמאה, סוכר הקונדיטורים, הווניל ומספיק החלב בכדי להשיג עקביות מתפשטת. גוון לפי הצורך. מקשטים עוגיות לפי הצורך ומגישים בקערה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רוינארט ברוט רוז פאסלין (חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.
![רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)]()
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.