קפה-אגוזי לוז ביסקוטי
ביסקוטי אגוזי לוז קפה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. יש קינוח זה 36 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-60 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. לך לחנות ותביא שוקו, פרנג'ליקו, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אגוזי לוז-ביסקוטי שוקולד, מוקה-אגוזי לוז ביסקוטי, ו ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ליקר בקערה קטנה. מיקרוגל בגובה 10 שניות. מערבבים בקקאו ואספרסו עד חלקה.
מוסיפים שמן, חלבונים ביצה, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מניחים קמחים, סוכרים, 2 כפות אגוזי לוז, סודה לשתיה, ומלח במעבד מזון; תהליך עד האגוזים הם הקרקע.
הוסף קפה טחון; דופק 2 פעמים או עד מעורבב. עם מעבד על, לאט להוסיף תערובת ליקר דרך מצנח מזון; תהליך עד הבצק יוצר כדור.
מוסיפים 6 כפות שנותרו אגוזי לוז; דופק 5 פעמים או עד מעורבב (הבצק יהיה דביק). להפוך את הבצק על משטח מקומח, ללוש קלות 4 או 5 פעמים. מחלקים ל 3 חלקים שווים, בעיצוב כל חלק לתוך גליל באורך 10 אינץ'.
מקום לחמניות 3 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 300 במשך 28 דקות.
הסר לחמניות מהמחבת; מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 20 (1/2 אינץ').
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על גיליונות אפייה.
אופים ב 300 במשך 20 דקות. הפוך עוגיות; אופים 10 דקות נוספות (עוגיות יהיו רכות במרכז אבל יתקשחו כפי שהם מגניבים).
הסר עוגיות ממחבתות; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.