קושימומחה
מוכן ב1 ש, 9 דק.
מנות5
ציון בריאות4
מגזין

קפה קרם ברולה

קפה קרם ברולה
Coffee Crème Brûlées נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 5 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב דל שומן, חלמונים, חלב מתאדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 9 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: ברולים דלעת, קפה קרם פטל, ו קפה קרם ברולה.

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים 2 כפות סוכר בסיר בינוני; להוסיף מקלות קינמון. מבשלים מעל חום בינוני 7 דקות או עד חם, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 20 דקות. זרוק מקלות קינמון.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
3
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מערבבים חלמונים ביצה, 1 כף סוכר, ומלח בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
יוצקים תערובת פודינג באופן שווה לתוך 5 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
אופים ב 300 במשך 50 דקות או עד המרכז בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע. פודינג קר במים במחבת על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבתמחבת
8
הסר ramekins מחבת; כיסוי וצינה לפחות 8 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבתמחבת
9
בזהירות ללטף את פני השטח של כל כוס פודינג יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
10
מפזרים 1 כפית סוכר באופן שווה על כל פודינג. מחזיק מבער מטבח על 2 אינץ ' מהחלק העליון של פודינג 1, לחמם את הסוכר, להזיז את הלפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס לחלוטין caramelized (בערך 1 דקה). חזור על ההליך עם כוסות פודינג שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
11
לשרת באופן מיידי או בתוך שעה 1.