קפה קרם ברולה
Coffee Crème Brûlées נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 5 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב דל שומן, חלמונים, חלב מתאדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 9 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: ברולים דלעת, קפה קרם פטל, ו קפה קרם ברולה.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים 2 כפות סוכר בסיר בינוני; להוסיף מקלות קינמון. מבשלים מעל חום בינוני 7 דקות או עד חם, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 20 דקות. זרוק מקלות קינמון.
מערבבים חלמונים ביצה, 1 כף סוכר, ומלח בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב, ערבוב עם מקצף.
יוצקים תערובת פודינג באופן שווה לתוך 5 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג.
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 300 במשך 50 דקות או עד המרכז בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע. פודינג קר במים במחבת על מתלה תיל.
הסר ramekins מחבת; כיסוי וצינה לפחות 8 שעות או לילה.
בזהירות ללטף את פני השטח של כל כוס פודינג יבש עם מגבות נייר.
מפזרים 1 כפית סוכר באופן שווה על כל פודינג. מחזיק מבער מטבח על 2 אינץ ' מהחלק העליון של פודינג 1, לחמם את הסוכר, להזיז את הלפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס לחלוטין caramelized (בערך 1 דקה). חזור על ההליך עם כוסות פודינג שנותרו.
לשרת באופן מיידי או בתוך שעה 1.