קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קפה-שקדים טורט שביר

קפה-שקדים טורט שביר
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: טורט שביר שקדים, קפה-גלידת שקדים פריכים, ו טורט קפה, שקדים ושוקולד.

הוראות

1
עבור העוגה, להתאים מתלה תנור למצב באמצע ולחמם מראש תנור 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לנפות יחד מנופה קמח 3/4 כוס סוכר לתוך קערה גדולה. הפוך היטב במרכז ולהוסיף חלמונים ביצה, מים, מיץ לימון, ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף יחד עד בשילוב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
בקערה נקייה ויבשה נפרדת, חלבונים מקציפים ביצה, שמנת של טרטר, ומלח עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר 3/4 כוס הנותרים ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס, 2 עד 3 דקות יותר. מערבבים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך הבלילה עם מרית גומי עד משולב באופן מלא. מקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים טפטוף למחבת שפופרת ungreased.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
חותכים דרך הבלילה עם סכין, מערבלים אותו בעדינות קדימה ואחורה כדי לשבור בועות אוויר גדולות.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
אופים עד טופ ספרינגס בחזרה כאשר אתה לוחץ על זה, 50 עד 55 דקות. הפוך מחבת על מתלה קירור מגניב לחלוטין, 2 עד 2 1/2 שעות. הכינו את הציפוי השביר בזמן שהעוגה מתקררת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. גריז קלף עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
בסיר בינוני עם תחתית כבדה, משלבים שקדים, סוכר, סירופ תירס, מים ואבקת אספרסו. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס, 2 עד 3 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא ענבר עבה ועמוק וטמפרטורה קורא 295°f על מדחום ממתקים, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
הסר מהחום ומערבבים מיד סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
11
יוצקים תערובת על תבנית אפייה מוכנה ומורחים לתוך שכבה זוגית (בערך, ריבוע 8 על 8 אינץ') עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
12
בואו שביר מגניב להקשיח על גיליון, 30 עד 45 דקות. כאשר מגניב, באמצעות פטיש בשר או כף עץ, לשבור שביר לחתיכות גס ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
13
לאחר העוגה הוא מגניב, להפוך את המחבת. תריץ סכין ארוכה וגמישה לאורך קצה העוגה ולאורך הצינור. הפוך את העוגה, היא אמורה ליפול החוצה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
למילוי והרכבה: קרם שוט, סוכר ממתקים, ווניל בקערה מקוררת עד פסגות רכות טופס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
חותכים לרוחב עוגה עם סכין משונן לארבע שכבות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
16
מורחים חצי קצפת באופן שווה בין השכבות ומשתמשים בשאר המעיל העליון ומחוץ לעוגה. לחץ שביר על עוגה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים