המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: טורט שביר שקדים, קפה-גלידת שקדים פריכים, ו טורט קפה, שקדים ושוקולד.
הוראות
1
עבור העוגה, להתאים מתלה תנור למצב באמצע ולחמם מראש תנור 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לנפות יחד מנופה קמח 3/4 כוס סוכר לתוך קערה גדולה. הפוך היטב במרכז ולהוסיף חלמונים ביצה, מים, מיץ לימון, ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להקציף יחד עד בשילוב.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
בקערה נקייה ויבשה נפרדת, חלבונים מקציפים ביצה, שמנת של טרטר, ומלח עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר 3/4 כוס הנותרים ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס, 2 עד 3 דקות יותר. מערבבים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך הבלילה עם מרית גומי עד משולב באופן מלא. מקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים טפטוף למחבת שפופרת ungreased.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חותכים דרך הבלילה עם סכין, מערבלים אותו בעדינות קדימה ואחורה כדי לשבור בועות אוויר גדולות.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
7
אופים עד טופ ספרינגס בחזרה כאשר אתה לוחץ על זה, 50 עד 55 דקות. הפוך מחבת על מתלה קירור מגניב לחלוטין, 2 עד 2 1/2 שעות. הכינו את הציפוי השביר בזמן שהעוגה מתקררת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. גריז קלף עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
בסיר בינוני עם תחתית כבדה, משלבים שקדים, סוכר, סירופ תירס, מים ואבקת אספרסו. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס, 2 עד 3 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא ענבר עבה ועמוק וטמפרטורה קורא 295°f על מדחום ממתקים, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
גריסי פנינה לבנים
10
הסר מהחום ומערבבים מיד סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
יוצקים תערובת על תבנית אפייה מוכנה ומורחים לתוך שכבה זוגית (בערך, ריבוע 8 על 8 אינץ') עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
12
בואו שביר מגניב להקשיח על גיליון, 30 עד 45 דקות. כאשר מגניב, באמצעות פטיש בשר או כף עץ, לשבור שביר לחתיכות גס ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3 כוסות פירורי לחם פנקו
13
לאחר העוגה הוא מגניב, להפוך את המחבת. תריץ סכין ארוכה וגמישה לאורך קצה העוגה ולאורך הצינור. הפוך את העוגה, היא אמורה ליפול החוצה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
למילוי והרכבה: קרם שוט, סוכר ממתקים, ווניל בקערה מקוררת עד פסגות רכות טופס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
חותכים לרוחב עוגה עם סכין משונן לארבע שכבות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
16
מורחים חצי קצפת באופן שווה בין השכבות ומשתמשים בשאר המעיל העליון ומחוץ לעוגה. לחץ שביר על עוגה ומגישים.