קפה שקרטו
קפה שאקרטו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1402 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 130 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 דקות. אם יש לכם קצפת קפה, סוכר, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 34%, המנה הזו די גרועה. נסו אפוגאטו אל קפה, קפה קטו מוקה, ו עוגת מוקה קפה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בבסיס שייקר קוקטיילים מערבבים יחד אספרסו וסוכר עד להמסת הסוכר. למלא שייקר עם קרח כתוש, קרוב, ולנער עד שייקר הוא חלבית ותערובת הוא קצף, על 20 שניות.
מסננים לכוס מרטיני, מעליהם כף קצפת קפה ומגישים.
מקום מאוד נקי זכוכית או מתכת קערת מתכת להקציף במקפיא רק עד קר, על 5 דקות.
כאשר הכל קר, במקום שמנת בקערה ולהתחיל לטאטא עד שהוא מקציף ומתחיל להתעבות, על 1 דקה.
להקציף במרץ עד רך פסגות טופס (את קרם יחזיק נקודה כאשר להקציף הוא הרים אבל ייפול בחזרה לתוך קערה כמעט מייד), על 1 דקה.
מוסיפים את הליקר ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות (הקרם נשאר לשים על המטרפה כשהוא מורם מהקערה), בערך 1 דקה. חנות מכוסה במקרר עד מוכן לשימוש.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גפנים ישנות של סנט פרנסיס זינפנדל. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![סנט פרנסיס גפנים ישנים זינפנדל]()
סנט פרנסיס גפנים ישנים זינפנדל
כאשר אנו אומרים" גפנים ישנות", אנו מתכוונים לגפנים לפחות חמישים ולעתים קרובות עד מאה שנה. מצאנו סדרה של כרמים קטנים במחוז סונומה המתוארכים לתחילת המאה הקודמת. בגלל גילם הגדול, חלקות אלה מניבות פחות מארבעה טון לדונם של פרי מרוכז במיוחד. גפני פטיט סירה ואליקנטה בושט הנטועים בין הזינפנדל מוסיפים מרקם וצבע לתערובת השדה. "היה לנו קציר מאוחר, כך שחלק מהענבים הפכו לצימוקים, והעצימו עוד יותר את טעמי הזן. לאחר ריסוק, היין מותסס במיכלי נירוסטה במשך שתים עשרה עד שמונה עשרה יום, ואז מתיישן בחביות עץ אלון אמריקאיות חדשות בין שתים עשרה לחמישה עשר חודשים. היין מוחזק עוד ארבעה עד שמונה חודשים לאחר הבקבוקים. זהו זין שמנמן ושכבתי עם טעמי דובדבן שחור, פטל ופלפל שחור מורכבים הנפרשים על החיך."