קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות14
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קפוא "יוגונאנה"

קפוא
"יוגוננות קפואות" עשויות להופיע בארוחה כתוספת מצויינת למנה העיקרית שלכם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 176 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-14 מנות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך בננות, מקלות עץ, יוגורט תות מקורי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: קפוא " יוגונאנה, וידוי # 77: אני מכור לפרוזן יוגורט ... יוגורט קפוא יווני, ו The Frozen s ' more.

הוראות

1
מכסים גיליון עוגיות בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מניחים יוגורט בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בזהירות להכניס מקל עץ לתוך סוף לחתוך של כל חצי בננה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
4
מגלגלים כל בננה ביוגורט ומפזרים דגנים.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים על גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
להקפיא על 2 שעות או עד המשרד. לכסות בחוזקה ולשמור קפוא.