קפונטה בגריל
Caponatan בגריל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. גשו לסופר וקנו צימוקים זהובים, זיתים של קלמטן, חומץ יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה מ Foodnetwork יש 17 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. נסו סלט קפונטה בגריל עם לחם שטוח בגריל, Caponata בגריל, ו ברוסקטה קפונאטה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מברשת חצילים, פרוסות בצל ועגבניות עם שמן זית ומתבלים כל סוג של ירקות עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
גריל את החצילים במשך 6 עד 8 דקות לכל צד עד חום זהוב מבושל דרך. גריל את הבצל במשך 3 עד 4 דקות לכל צד עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך. גריל את העגבניות במשך 2 דקות לכל צד עד חרוך מעט רך.
הסר ללוח חיתוך לחתוך לרבעים.
הסר את הירקות מן הגריל ללוח חיתוך לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
מעבירים את הירקות לקערה בינונית ומוסיפים את הזיתים, צלפים, צימוקים וצנוברים.
מערבבים יחד את השום, פתיתי פלפל אדומים, חומץ ודבש בקערה קטנה ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. טפטוף איטי ב 1/4 כוס שמן זית לטאטא עד emulsified.
יוצקים את הרוטב על הירקות, מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים בעדינות לשלב.
תן לסלט לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות ועד 2 שעות לפני ההגשה.