זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Caponatan And Herb Polenta, Caponatan And Herb Polenta, ו קפונטה עם פולנטה קרוסטיני.
הוראות
1
מניחים את קרש החיתוך ליד הכיריים. מחממים סיר גדול ועמוק מעל חום בינוני.
2
מוסיפים שמן, שום ופלפל מרוסק. בעת קוצצים ירקות (פלפלים, בצל וסלרי), מוסיפים אותם לסיר. לאחר ירקות נמצאים שם, להגביר את החום קצת.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים זיתים, צלפים וצימוקים. מלח את החצילים חתוכים לקוביות ומערבבים לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים עגבניות, חתוכות לקוביות ומרוסקות, לסיר ומערבבים קפונטה היטב לשלב. מכסים את הסיר ומבשלים קפונטה 15 עד 20 דקות, עד ירקות רכים. מערבבים פטרוזיליה ולהסיר מחבת מחום.
מרכיבים שתצטרך
5
פולנטה: להביא 3 כוסות מרק עוף לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים פולנטה ומערבבים כל הזמן עד המוני קמח התירס יחד. מערבבים עשבי תיבול, חמאה, גבינה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
מורחים פולנטה על מגש הגשה. הפוך גם רדוד מהמרכז החוצה ולמלא עם חצי caponata מוכן. זה עומד כמו ארוחת ערב מלאה בכוחות עצמו, כל כך עשיר עם ויטמינים וירקות טריים. מקררים את הקפונטה הנותרת לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
8
אם אתה מכין סלט, לשמור את זה פשוט. שמלה מעורבבת ירקות עם שמן, חומץ, מלח ופלפל. קפונטה יכולה לשמש גם כציפוי ברוסקטה.