קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קפוצ'ינו קשרים

קפוצ'ינו קשרים
קשרים קפוצ'ינו יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 319 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אספרסו מיידית, קמח, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו חמוציות שיבולת שועל קשרים, פסטו קשרים, ו שום קשרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החמאה המומסת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הקציפו את הסוכר המגורר ואבקת האספרסו בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חמאה תבנית מאפינס בת 12 כוסות. מחלקים את הבצק ל -12 חלקים; מרדדים כל חתיכה לחבל בגודל 8 עד 9 אינץ'. טובלים 1 חתיכת בצק בחמאה, מניחים לעודף לטפטף ואז מגלגלים פנימה את סוכר האספרסו. קושרים את הבצק לקשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
4
מניחים בכוס מאפינס כשקצה אחד של הקשר פונה כלפי מעלה. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
בואו לעלות, חשוף, במקום חמים עד הכפלת גודל, על 1 שעה, 15 דקות.
6
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים את הקשרים עד שהם תפוחים וזהובים, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מעבירים למתלה ומניחים להתקרר 10 דקות בתבנית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
הקציפו 1 כוס סוכר קונדיטורים ואבקת האספרסו בקערה בינונית; מוסיפים 1/4 כוס שמנת כבדה ומקציפים לתערובת אחידה, מוסיפים עוד שמנת במידת הצורך. בקערה קטנה מקציפים את יתרת הסוכר של 1/4 כוס הקונדיטורים עם 2 כפות השמנת הנותרות עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
העבירו את הזיגוג הלבן לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מוציאים את הקשרים מהתבנית וטובלים את החלקים העליונים בזיגוג האספרסו; תן להגדיר 5 דקות. חותכים פינה קטנה של השקית עם הזיגוג הלבן והצינור מעל הקשרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים 1/2 כוס מים והחלב בסיר על אש נמוכה עד שמדחום רושם 100 מעלות צלזיוס עד 110 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מסירים מהאש ומפזרים מעל את השמרים ואז מפזרים קורט מהסוכר; מניחים בצד, ללא הפרעה, עד לקבלת קצף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
הקציפו את החמאה המומסת, החלמון והווניל לתערובת השמרים עד לאיחוד. בקערה גדולה מקציפים את הקמח, את יתרת הסוכר, המלח ואגוז המוסקט. יוצרים באר במרכז, ואז מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים בעזרת כף עץ ליצירת בצק סמיך ומעט דביק. הופכים על משטח מקומח ולשים עד שהם רכים ואלסטיים, כ -6 דקות. מעצבים לכדור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מברישים קערה גדולה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את הבצק, הופכים לציפוי קל בחמאה. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפוח בטמפרטורת החדר עד שהבצק מוכפל בגודל, בערך 1 שעה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
הופכים את הבצק מהקערה ולשים בקצרה כדי לשחרר עודפי אוויר; יוצרים מחדש לכדור ומחזירים לקערה. חמאה קלות חתיכה גדולה של עטיפת פלסטיק והניחה אותה ישירות על פני הבצק. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון ומכניסים למקרר לפחות 4 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך