קפיץ מסורתי
Springerle המסורתי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 74 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-35 דקות. אם יש לכם סוכר, קמח, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . נסו Springerle, עוגיות Springerle מבושמות, ו הבולונז המסורתי הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים זרעי אניס. להפריש עד הצורך.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה יחד בקערה עד מעורבב היטב.
מניחים את הביצים, סוכר, וניל בקערה גדולה; לנצח עד אור וקציף, 5 עד 8 דקות. מערבבים לאט בתערובת הקמח עד שנוצר בצק עבה.
עבודה עם חופנים של בצק, לגלגל את הבצק על משטח מקומח קלות עד 1/4 אינץ ' עבה. מנפים קלות את הסוכר של הקונדיטוריה מעל הבצק.
מניחים תבניות קפיץ על הבצק; לחץ למטה קשה ובאופן שווה עד העיצוב של התבנית נרשם בבצק.
הסר את התבנית. השתמש בסכין קטנה כדי לחתוך סביב כל עוגייה, ולמקם על גיליונות עוגיות מוכנות. חזור, עד שכל הבצק כבר בשימוש. מכסים את העוגיות במטלית כותנה קלה, ומאפשרים לייבש 8 שעות, או בין לילה.
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
אופים עוגיות בתנור שחומם מראש עד צמרות חומות חיוורות ולהגדיר, 25 עד 30 דקות. מגניב על מדף. לאחסן במיכל אטום.