קציאטורה עוף ופסטה
צ'יקן קצ'יאטור ופסטן היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 34 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חצאי חזה עוף, בצל, עלי אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-40 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79%, שהוא מוצק. נסו את צ'יקן קצ'יאטור על פסטה, קקיאטור עוף עם מחבת פסטה ופסטת קציאטורה עוף בסיר אחד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת 10 אינץ' על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את העוף ומבשלים 10 דקות או עד שהוא שחום היטב משני הצדדים.
מערבבים את הציר, האורגנו, אבקת השום, העגבניות, הפלפל הירוק, הבצל והפלפל השחור במחבת ומחממים לרתיחה. מערבבים פנימה את הפסטה. מנמיכים את האש לנמוכה. מכסים ומבשלים 15 דקות או עד שהפסטה רכה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את מוסקטו הוורוד היחף. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!