קציץ אבוקדו לבנדר לימון
קציץ אבוקדו לבנדר לימון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם סוכר, קמח, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . קציץ אבוקדו לבנדר לימון, תה לבנדר, לימון ודבש מ Wolds Way לבנדר חווה, ו סלק מצופה מלח עם אבוקדו, לבנדר ותימין דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 2 9x5 מחבתות כיכר אינץ.
מערבבים קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח בקערה. תניח בצד. הכה את החמאה והסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מוסיפים את הביצים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. הכה את האבוקדו ומיץ לימון עם הביצה האחרונה.
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב עד רק incorporated. מקפלים את גרידת לבנדר ולימון; ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב באופן שווה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.