קציץ בשר
קציץ בשר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 626 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קטשופ, ציר עוף, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פשטידת קציץ בשר, קציץ בשר Tex-Mex, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מחממים את שמן הזית במחבת סאוט בינונית.
מוסיפים את הבצלים, הקורנית, המלח והפלפל ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 8 עד 10 דקות, עד הבצלים שקופים אך לא חומים. את החום, להוסיף את רוטב ווסטרשייר, ציר עוף, רסק עגבניות. אפשר להתקרר מעט.
בקערה גדולה, לשלב את צ ' אק הקרקע, תערובת בצל, פירורי לחם, וביצים, ומערבבים קלות עם מזלג. אל תרסק או שקציץ הבשר יהיה צפוף. לעצב את התערובת לתוך כיכר מלבנית על מחבת גיליון מכוסה בנייר קלף.
מורחים את הקטשופ באופן שווה למעלה.
אופים במשך 1 עד 1 1/4 שעות, עד הטמפרטורה הפנימית היא 160 מעלות F ואת קציץ הבשר מבושל דרך. (מחבת של מים חמים בתנור, מתחת לקציץ הבשר, ימנע מלמעלה להיסדק.)