קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

קציץ בשר איטלקי

קציץ בשר איטלקי
זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר איטלקי, קציץ בשר איטלקי מגולגל, ו קציץ בשר פטריות איטלקי.

הוראות

1
מערבבים יחד בקר טחון, 1/2 כוס רוטב עגבניות, ואת 6 המרכיבים הבאים. צורה לתוך כיכר 9 אינץ', ומניח על מתלה משומן קלות במחבת broiler.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
2
אופים ב 350 במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מערבבים יחד רוטב עגבניות ופטרוזיליה הנותרים; לשפוך על קציץ בשר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
אופים 5 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן