קציץ בשר איטלקי קל
המתכון קל קציץ בשר איטלקי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 15 דקות. והוא יספק כ 15 מנות. במנה עיקרית זו יש 171 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, קלאסיקו המשפחה מועדפים רוטב פסטה, חלק לחות נמוכה-גבינת מוצרלה רזה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קציץ בשר איטלקי בשכבות קלות, קציץ הבשר האיטלקי של אמא, ו קציץ בשר איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים למעט 1/4 כוס כל רוטב פסטה וגבינה רק עד מעורבב.
צורה לתוך כיכר ב 13x9 אינץ צלחת אפייה רדודה מרוסס עם ספריי בישול.
אופים 1 שעה או עד שנעשה (160F), ציפוי עם רוטב וגבינה הנותרים לאחר 50 דקות.