קציץ בשר אלוהי
אם יש לכם חרדל, בצל ירוק, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קרמל קראק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . מתכונים דומים: קציץ בשר אלוהי, קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, ו דלעת אלוהית.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את בשר בקר טחון, פלפל ירוק, בצל ירוק, פטריות וקרקרים מלוחים. מערבבים את הביצים ואת הבשר עם מרק בצל; מערבבים היטב.
הקש תערובת לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בקערת ערבוב קטנה, לטאטא יחד את הקטשופ, חרדל צהוב וסוכר חום.
מערבבים היטב ושופכים על תערובת הבשר, מתפשטים באופן שווה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.