קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

קציץ בשר אלוהי

קציץ בשר אלוהי
אם יש לכם חרדל, בצל ירוק, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קרמל קראק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . מתכונים דומים: קציץ בשר אלוהי, קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, ו דלעת אלוהית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את בשר בקר טחון, פלפל ירוק, בצל ירוק, פטריות וקרקרים מלוחים. מערבבים את הביצים ואת הבשר עם מרק בצל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחיםקרקרים מלוחים
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
פלפל ירוקפלפל ירוק
בצל ירוקבצל ירוק
בשר טחוןבשר טחון
פטריותפטריות
בקרבקר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
הקש תערובת לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
בקערת ערבוב קטנה, לטאטא יחד את הקטשופ, חרדל צהוב וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
חרדל צהובחרדל צהוב
סוכר חוםסוכר חום
קטשופקטשופ
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
5
מערבבים היטב ושופכים על תערובת הבשר, מתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור