קציץ בשר אמריקאי בסגנון הישן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, כל כך לתת מיושן קציץ בשר אמריקאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, פלפל, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו קציץ בשר אמריקאי, קציץ בשר מיושן, ו קציץ בשר מיושן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלבונים ביצה, 1/4 מלח כפית, ופלפל בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים בשר בקר, פלפל, בצל, ו 1/2 כוס רוטב עגבניות לתערובת ביצה.
מניחים חתיכות לחם במעבד מזון; לעבד עד פירורים בסדר טופס.
מוסיפים פירורים לתערובת הבשר, מערבבים עם הידיים רק עד לשלב. בצורת תערובת בשר לתוך כיכר 8 x 5inch.
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
מערבבים שאריות רוטב עגבניות, נשארים 1/4 כפית מלח, סוכר, חומץ ורוטב ווסטרשייר בקערה קטנה, ערבוב עם כפית. מילואים 2 כפות תערובת רוטב עגבניות. כפית נשארת תערובת רוטב מעל גבי כיכר.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד הסוף.
הסר מהתנור, ואת הכפית שמורות רוטב על קציץ בשר.
תן לעמוד 10 דקות לפני חיתוך לתוך 8 פרוסות.