קציץ בשר ביתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר בסגנון ביתי. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך בצל, שיבולת שועל מהירה בישול, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב שיבולת השועל בישול מהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם מילוי שיבולת שועל פקאן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. נסו קציץ בשר ביתי, קציץ בשר (בסגנון חווה), ו קציץ בשר בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/2 כוס קטשופ, שיבולת שועל, הבא 6 מרכיבים (שיבולת שועל דרך חלבונים ביצה) בקערה גדולה.
מוסיפים בשר, מערבבים רק עד מעורבב. בצורת תערובת בשר לתוך כיכר 4 אינץ 8 x 4 על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
מברשת 1/4 כוס קטשופ על קציץ בשר.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 10 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.