קציץ בשר גבינתי עם קינואה ירוקה
ניתן להכין את המתכון של קציץ בשר גבינתי עם קינואה ירוקה תוך כ-55 דקות . , מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 449 קלוריות , 44 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. אם יש לכם אבקת צ'ילי, מלח ופלפל כשר, פירורי לחם וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. עם ציון של 73% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון צ'יזי עוף קינואן אנצ'ילדה מאפינס קציץ בשר , קציץ בשר גבינתי וקציץ בשר גבינתי .
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
שוטפים את הקינואה כמה פעמים במסננת דקה. מביאים לרתיחה סיר בינוני של מים.
מוסיפים את הקינואה ומבשלים עד לריכוך, 10 עד 15 דקות. מסננים את הקינואה ושוטפים במים קרים, ואז מניחים בצד לניקוז וייבוש.
בינתיים מערבבים את התרד, הכוסברה והשום במעבד מזון ומקציפים עד שהם קצוצים דק.
מעבירים שליש מהתערובת לקערה בינונית יחד עם בשר הבקר וההודו הטחון, חלב, פירורי לחם, 2 כפיות מהווסטרשייר, אבקת הצ'ילי, הביצה, 1/2 כפית מלח וקצת פלפל שחור.
מערבבים היטב את התערובת בידיים.
מקציפים יחד את 2 הכפות הנותרות ווסטרשייר עם 2 כפיות מהחומץ. מחלקים ומטפחים את תערובת הבשר לארבע צורות כדורגל אפילו בעובי 1 אינץ'. מסדרים על תבנית האפייה המוכנה. מעל כל אחת מהן 3 פרוסות עגבנייה ומטפטפים מעט מרוטב ווסטרשייר-חומץ.
אופים עד שהקציץ מגיע לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F, 18 עד 20 דקות.
מטפטפים עוד רוטב ווסטרשייר-חומץ ומעל כל אחד מהם גבינה וממשיכים לאפות עד להמסה, כ-2 דקות נוספות. נגפו את החלק התחתון של כל קציץ בשר על מגבת נייר כדי להסיר עודפי לחות.
בינתיים מערבבים בסיר בינוני את הקינואה, שאר תערובת התרד, 2 כפיות החומץ הנותרות ו-1/2 כפית מלח ומערבבים, על אש בינונית-נמוכה, עד להתחממות, כ-3 דקות. מחלקים את כיכרות הבשר, הקינואה ופרוסות האבטיח בין ארבע צלחות ארוחת ערב.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
קציץ בשר עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. קברנה סוביניון עם 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![קברנה סוביניון יושן בחבית בורבון סטייב ופלדה]()
קברנה סוביניון יושן בחבית בורבון סטייב ופלדה
100% מהקברנה סוביניון שלנו התיישן 4 חודשים בחביות בורבון חרוכות של קנטקי, ויצרו יין בעל גוף מלא עם טעמי פירות נועזים, דובדבן כהה, פטל שחור ושזיף מעשירים את החך, מספקים מבנה מעולה וטאנינים נדיבים. השפעות הבורבון מוסיפות תווים של וניל, קרמל ותבלינים שמובילים לסיומת ארוכה וחלקה.